dynky Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Va rog frumos,ma intereseaza schema unui tv Philips cu video incorporat,model 21PV375/01 ,sasiu AA2994.As dori sa stiu daca gasesc pentru el telecomanda,sau una di echivalentele ei si care este aceasta.Va multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Va salut ! Acest tv Philips model 21PV375/01 este cumva cu video incorporat,daca da atunci aceasta este telecomanda lui originala,acum asteptati alte informatii ce telecomanda se mai potriveste. Service manual il gasiti pe acest linck : http://elektrotanya.com/philips_21pv375 ... nload.html. Succes ! Link spre comentariu
dynky Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Va rog, daca stie cineva ce telecomanda cu aspect original,sau inlocuitoare,foloseste un tv Philips model NO21PV375/01,sasiu AA 2994.(cu video incorporat) Nu am tv-ul la mine sa va dau detalii despre componente din sasiu. Va multumesc. Link spre comentariu
raileanu florin Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 salut stiu ca la tv-ul asta merge telecomanda PHILIPS RC8205 sau PHILIPS RADIO Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Buna seara ! Eu cred ca mai merge si aceste telecomenzi pilot - p1696 - p4163 sau clonele lor .Mult succes !!! Link spre comentariu
dynky Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Va multumesc tuturor si va urez succes in activitate. Link spre comentariu
dynky Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Telecomanda P1696 nu merge la tv-ul de mai sus.Voi incerca si altceva din cele sugerate mai sus. Link spre comentariu
dynky Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Nu merge nici RC8205. Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Philips 21 PV 375-sasiu Funai Z12.Merge cu telecomanda MFY cod 1463.Nu merg cele de Philips P1696 sau RC8205.Sincer, eu nu inteleg depanatorii care nu folosesc inca telecomanda programabila Made For You, care ajuta foarte mult in practica de depanare de zi cu zi ,intrare foarte simpla in meniu service la anumite modele TV 2K,LG-Goldstar,Daewoo CP375 etc.Este foarte utila la tv LCD si Plasma "no name" la care nu se gasesc telecomenzi originale,poate inlocui telecomenzile la televizoarele combi TV/DVD.De asemenea inlocuieste cu succes telecomenzile tv China ex:Elen,Hairun,Wegasonic,Goldy,Neton,Elite etc. Link spre comentariu
dynky Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Multumesc foarte mult . Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 (editat) salutare ,tv crt combi philips chassis funai z12,am schimbat tubul am intrat in service cu tv in stby 271 mute,am accesat unele setari de geometrie bv bh,dar tv-ul este putin dozat pe rosu nu deranjant dar ma streseaza pe mine acesta tenta de rosu,nu am reusit sa dau in menu service de setari rgb,folosesc o telecomanda mfy 1463,posibil sa fie fixe aceste setari rgb sau e o alta varianta de accesare a lor,am butonat toata telecomanda dar fara a da de ele,chiar si cu functia shift,ceva ideii? va multumesc nu mai este nevoie ,nu stiu ce tasta am apasat si sa facut dunga orizontala pe mijlocul ecranului care era cu tenta de rosu si am dat p- pana cand a devenit alba,va multumesc Editat Iulie 10, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum