Vizitator ion mihai Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 buna-un prieten a reinstalat WINDOWS XP,totul merge bine,dar pe monitor nu se vede bine imaginea.la setari display apare in paranteza default monitor si on,la screen resolution sageate este la less si indica 640 by 480 pixels,nu pot muta sageata pentru a mari rezolutia.la calitate culoare indica lowest 4 bit.va rog sa ma ajutati.va multumesc Link spre comentariu
idm_luci Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 pentru a putea marii rezolutia , calitatea colorilor trebuie sa fie pe hight(32bit) , daca nici dupa ce setati pe 32 sau nici macar nu aveti posibilitatea sa setati pe 32bit , posibil lipsa driver sau placa video defecta. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Salut ! Se poate sa ne spuneti si noua ce placa video aveti la acest pc-u?Asteptam ! Link spre comentariu
Vizitator Spk_V Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Daca inaintea reinstalarii Windows-ului mergea fara probleme, cel mai probabil trebuie instalat driver pentru placa video! Link spre comentariu
Vizitator ion mihai Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 buna-am incercat sa schimb calitatea culorilor la hight 32 bit,dar nu merge.cum pot afla ce placa video am?inafara de placa RAM,nu mai este nici o placa. intel R 4CPU 2,40GHz 2,39GHz 248 RAM Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Cu un soft numit Everest poti afla. Sau desfaci PC, te uiti pe placa de baza dupa un model, il cauti pe google si descarci driverul de pe site'ul fabricantului. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Va salut ! Pentru a afla ce placa video aveti in acest pc-u,va trebuie programul Everest Ultimate si in acest program everest va spune absolut tot despre pc-ul dvs,un mic exemplu la placa video in poza de mai jos.Succes !! Link spre comentariu
idm_luci Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Daca nu aveti placa video dedicata atunci va uitati pe placa de baza dupa o marca si un model , iar pe site-ul producatorului respectivei placi veti gasi driverul video si celelalte drivere necesare pt placa de baza.Mie personal nu imi place metoda cu Everest sau alte softuri care cauta drivere , prefer driverele de producator(exceptand cazul in care nu se poate identifica componenta hardware dupa marca si model). Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Everest sau alte softuri care cauta drivereEverest NU cauta drivere! Ofera cel mult linkuri catre paginile producatorului. Link spre comentariu
Vizitator ion mihai Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 va multumesc pentru raspunsuri,il voi desface sa ma uit pe placa de baza. Link spre comentariu
idm_luci Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Everest sau alte softuri care cauta drivereEverest NU cauta drivere! Ofera cel mult linkuri catre paginile producatorului.Stiu ce face Everest , taie "alte" din fraza atunci sa intelegi ce vroiam sa zic Link spre comentariu
Vizitator ion mihai Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 buna ziua-unitatea este FUJITSU SIEMENS,pe placa de baza am gasit: D1451-A14 GS2 12639783. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Va salut ! Pai aceasta placa de baza are placa video incorporata direct pe placa de baza,iar eu cred ca este vorba de o placa video intel. Nu este vorba despre aceasta placa de baza de mai jos ?Succes ! Link spre comentariu
idm_luci Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 D1451 e modelul placii http://ts.fujitsu.com/support/downloads.html aici puteti selecta modelul , sistemul de operare si descarca drivere. Link spre comentariu
Vizitator ion mihai Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 buna seara-asa arata placa de baza,va multumesc,am incercat sa descarc dar apare ca folderul corupt. va multumesc pana acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum