Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Distributor semnal TV pentru rack

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut ! Se dau :-o casa ultra-modernizata;-prize tv in fiecare camera;-rack 19" in pod;-in rack este pus un media-convertor de la RDS din care pleaca LAN, Telefon, TV; Cum "dau" semnal TV la toate prizele? Am cautat putin pe google dar nu am gasit niciun splitter Tv cu montare in rack. In mod normal ce solutie se foloseste pentru un caz ca cel de fata? Multumesc! PS : chiar nu stiu unde ar trebui sa postez.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

3

• Dr.L

2

• oasisone

1

Top autori în acest subiect

In primul rand o sa-ti trebuiasca si un amplificator de semnal,pt atatea prize...pierderi cat cuprinde!N-ar fi rau sa vorbesti cu cineva de la companiile de cablu,ca ei folosesc chestii de genul asta

Link spre comentariu

Nu stiu ce sa zic despre amplificator...cred ca maxim 3 TVuri o sa fie folosite.Este casa "de oameni", dar proprietarul a vrut sa aibe LAN si TV in fiecare camera/hol (pe de-o parte mi se pare forte buna ideea - nu mai insiri "mate" peste tot)

Link spre comentariu

Pierderile apar automat cand pui splitterul-mai multe iesiri,mai multe pierderiChiar ar trebui sa te interesezi la cineva care stie sigur daca asa e sau nu,ca sa iasa treaba bine

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

apropos de multiswitch-uri si rack-uri, aici este o astfel de instalatie, numai ca pentru 240 de televizoare,

marog, lasand multiswich-urile din ecuatie, pentru ca sunt pentru instalatii de distributie satelit, ideea este aceeasi, o sursa de semnal TV si multe televizoare.

Astfel va fi nevoie de urmatoarele:

- 2 pach-panel-uri F pentru rack (unul in care vin cablurile din perete si unul in care vor fi legate in spatele lui splitter-ele)

- un amplificator mai puternic, 30 dB poate mai mult Terra de ex.

- splitter-e unul de 4 si 3 de 6 cascadate legate in spatele patch-panel-ului 2

- 21 de patch cord-uri, unul de la GPON la amp, unul de la amp la intrarea in splitter-ul de 4 si 19 de la primul panel la al doilea

sper sa fie de folos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări