Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DDS FUNCTION GENERATOR 1-65khz

iora

Postări Recomandate

Salutare,

@roscatu,pentru planul de masa nu uita ca inainte de a lista pe hartie cablajul tau,sa apesi butonul Ratsnest.

Atasat ai captura de ecran cu butonul respectiv:

Posted Image

P.S.:Cred ca era o varianta mult mai buna sa urmezi sfatul lui @MifTy,dar cu o rectificare:

-in loc de o rezistenta de 20K,pui doua de 10K inseriate,asezate pe verticala,tot spui ca ai suficiente bucati...

-el iti oferise ca varianta 10K+1K in locul celor de 10K. Varianta asta se aplica in cazul in care in loc de 20K foloseai rezistente de 22K.

Atunci aveai 11K si 22K (R-2R).

Editat de mielu80
Link spre comentariu

Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva referitor la conectarea afisajului la placa. Am mufa IDC mufata cu cablu, dar cealalta parte cum lipesc firele care unde? sau daca aveti solutii mai bine de conectare a afisajului la acel cablu.

Link spre comentariu

Oare ma poti ajuta te rog cu desenul fata al carcasei?multumesc

Cauta programul Front Designer si incearca sa-ti desenezi propriul tau panel, conform dorintelor-cerintelor tale.

P.S.

Daca folosesti Sprint Layout, iti poti desena panelul in el si apoi  ... print.

Link spre comentariu

Folosesc si Sprint Layout. Tot desenul ala l-as vrea,doar ca potentiometrele sa fie una sub alta si butoanele de select in dreapta. Dau o bere cand ajung prin zona ta :) Cutia este 18cmX14cmX9cm.

Editat de roscatu
Link spre comentariu
Vizitator Dorin Iordache_235237

eu l-am lipit direct cu hot glue( mi-a fost mai usor plus ca nu am avut prea multe suruburi m2.5 destul de lungi incat sa-l prind cum trebuie).

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Salutare.

Am cateva Atmega32TQFP, poate cineva sa modifice codul astfel incat sa functioneze cu acest atmega? sau credeti ca va functiona fara modificari in soft?

Atasez softul mai jos.

Este scris in C, daca era bascom, ma descurcam.Multumesc anticipat.

Firmware.zip

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări