spiderflash Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Buna ziua,nu am avut ce fae si am facut update de firmware la acest telefon si acum am diferite probleme in functie de soft.Cu cele care arata ca originalul nu imi merg buntoanele iar cu unul de orange nu imi merge internetul si nu pot vedea log-ul de apeluri.Are cineva vreun link cu firmware original de ss corby sau cu unul care merge 100%?Euam incercat pana acum uratoarele firmware-uri:S3650MXEIK1S3650XEIJ2S3650BVII6-OrangeSau poate puteti sa mi spuneti cum sa il rezolv pe unul dn cele mentionata si sa il fac sa mi mearga buoanele.Va multumesc. Link spre comentariu
spiderflash Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Nimeni nici o idee?? Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Nimeni nici o idee?? aici gasesti. toate-s bune. insa ceea ce descrii pare o defectiune hardware, nicidecum software. inainte de a-l softa, desfa-l si arunca un ochi pe placa. vezi ca sunt probleme cu s3650 si s5230 la soft. sunt foarte multe revizii de placi si nu merg toate softurile. sa nu uiti sa scrii BOOT-ul! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum