Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de schema sau manual service osciloscop E 0103-A

srdjan

Postări Recomandate

Dupa cum spune si titlul, am nevoie de schema sau manual de service pentru acest osciloscop. Luni la scoala o sa-mi bag nasul in el sa vad ce probleme are si as vrea sa dispun de tot ce ma poate ajuta. Daca cineva are posibilitatea sa ofere sub orice forma, rog sa ma anunte.Mii de multumiri!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

3

• SOLDAN CONSTANTIN

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va ofer manualul service E0103 si se poate descarca de aici : http://www.megaupload.com/?d=TFGTKICJ

va multumesc foarte mult.tocmai am gasit si pe forum acest topic: viewtopic.php?f=19&t=66953nu am apucat sa descarc si sa studiez dar cred ca este suficient. va multumesc inca odata.LE: am apucat sa verific cele 2 surse, contin acelasi material de inspiratie si sunt suficiente. Multumesc!
Link spre comentariu

azi am avut primul contact cu "animalul" din titlu.dupa ce m-am chinuit cu ce aveam la indemana am reusit sa-l alimentez cu un cablu de alimentare pt pc folosind 3 crocodili.dupa putina butoneala au aparut si spot-urile. acea mica luminita verde mi-a luminat ziua de azi dupa 6 ore de programare php + paypal.dupa o caruta de stress si cu osciloscopul, mi-am dat seama ca potentiometrul pentru pozitie pe orizontala e defect. spotul fuge doar pana la 3/4 din ecran si pot-ul se misca cam in gol.totodata trebuie sa aduc cumva pe panou si potentiometrul pentru luminozitate. e bine reglata... dar n-ar strica acces si la el deoarece cineva dupa inlocuire l-a lasat prin cutie.mentionez ca se lucreaza foarte greu in interiorul lor. ori iti faci timp sa desfaci blocurile sa lucrezi cu ele pe masa ori iti mananci nervii pana iti faci acces la unele suruburi cheie.din lipsa de timp am preferat sa desfac strict suruburile necesare. maine daca am timp si acces la el o sa incerc sa inlocuiesc/repar potentiometrul pentru pozitie si sa plantez un cablu de alimentare definitiv. Urati-mi noroc pentru ca am nevoie :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări