adicontakt Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 la mine au 200 si functioneaza bine Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 si la mine au 220 ohmi si merge Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 ce se intampla daca inversez firele la termocuplu? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 probleme...am alimentat montajul si: se aprinde led-ul toul bine, se alimenteaza montajul cu 20V(atat am transformatorul) si la iesirea letconului nu am nici o tensiune.....Deci ledul se aprinde, tranzistorul este în conducţie:rămîn de verificat-optocuplorul,triacul, rezistenţa de încălzire,tensiunea de alimentare a rezistenţei.Pune baza tranzistorului la GND să vezi dacă tranzistorul lucrează, se stinge sau se aprinde ledul.Ne zici rezultatele.Eşti om cu mine, sînt om cu tine! (Legea lui Ohm) Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 dacă inversezi firele la termocuplu încălzirea va merge continuu, nu se va opri.Eşti om cu mine, sînt om cu tine! (Legea lui Ohm) Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 dacă inversezi firele la termocuplu încălzirea va merge continuu, nu se va opri..asa banuiam si eu, ca va merge continuu...tot la fel cu termocuplul deconectat, asa-i?Pune baza tranzistorului la GND să vezi dacă tranzistorul lucrează, se stinge sau se aprinde ledul.baza lui BC548? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 acela,doar un singur tranzistor există.cu termocupla deconectată intrarea neinversoare a op. este în aer.ieşirea va fi la nivel coborît,încălzirea blocată.Eşti om cu mine, sînt om cu tine! (Legea lui Ohm) Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Ceva simplu si ieftin pe poate folosi schema din linkul : http://translate.google.ro/translate?hl ... md%3Dimvns si functioneaza si cu letcon la 12 si 24v.Am facut de proba si este functional. Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Spune-mi, te rog, ce fel de encoder ai folosit; cumva din acela asemanator unui motor pas cu pas? Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Spune-mi, te rog, ce fel de encoder ai folosit; cumva din acela asemanator unui motor pas cu pas?Nu este encoder, este un potentiometru cu Rmax=10k Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Ceva simplu si ieftin pe poate folosi schema din linkul :http://translate.google.ro/translate?hl ... md%3Dimvnssi functioneaza si cu letcon la 12 si 24v.Am facut de proba si este functional.da cea ce spui dumitale eu unu nu vad sa aibe termocuplu sau nu stiu eu sa ma uit? :jytuiyuvoiam sa adaug schema dar este prea mare rezolutiunea Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Probabil link-ul corect este acesta : http://progcode.narod.ru/ex_author/tp_control.html Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 misto faza cu ledurile bagate in letcon Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Eu am dat linkul cu traducere.Nu este cu termocupla.Am dat adresa si m-am exprimat ca este mai simplu si mai ieftin,pentru vremuri de criza.Ledurile nu sunt in letcon,am sa vad sa fac niste poze cu ce am eu facut. Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Deci acesta este linkul : http://progcode.narod.ru/project/power_ ... alnic.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum