q_acdc Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Vechea statie a cedat si am reusit sa fac varianta" ratza." Letcon Solomon-SL1-24v/48w.Am obtinut urmatoarele valori cu termometru.(multimetru pus pe termocupla letcon) 6,8mv-200grade,8,4mv-250 grade,10mv-300 grade,14mv-400 grade,15,8-450grade C. Link spre comentariu
megael Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 O cautare pe gogu si gasesti si panze si traforaj : trusa de traforaj ce-a mai ieftina 39 de lei si 12 panze de traforaj 12 lei. Transportul nu este inclus.mersi nult... am gasit in Praktiker... Link spre comentariu
megael Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 compas de decupare. Incercati la cel mai apropiat Praktiker sau Bricostore.Asa arata.[attachment=0]41kgTlrqvNL.jpg[/attachment] mersi Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Compasul se foloseste cu turatie mica, eu il atasez la bormasina manuala si inca ceva, este posibil sa-l gasiti ambalat dezansamblat, cu tija port cutit scoasa. Link spre comentariu
megael Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Cum arata in final... Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Felicitari megael, arata super. Multumim d-le. Miron. Link spre comentariu
marik2500 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Frumos, felicitari!!! Uitandu-ma am observat cum pe zi ce trece, carcasele de surse ATX capata tot mai multe si mai ingenioase intrebuintari. Link spre comentariu
megael Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Multumita celor de aici... Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 am reusit sa termin si eu minunea :dans:doresc sa multumesc celor care nu m-au ajutat cum sa conectez voltmetru la statie ca asa in 2 zile de concediu am facut un curs intensiv de amplificatoare operationale si tipurile lor de montaj Link spre comentariu
shebu_18 Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Felciitari, arata foarte bine! Ai temperatura afisata? Cum ti-ai luat referinta pentru transformari?Merita sa schimb cablul de alimentare de la un PensolN? Vreau ceva moale si pliabil. M-am gandit sa iau 2 fire de aceasi lungime, rezistente la 2A plus 2 fire mai subtiri pentru termocupla si sa le imbrac intr-un fir dinala impletit. Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Bravo ! Felicitari pentru realizare ! O carcasa corespunzatoare si este OK. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 @briobit.Ceea ce afiseaza pe display la statia dvs este temperatura reala de pe vf letconului sau o tensiune luata de la AO? Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 @corneliu01 - eu zic ca da, momentan am putut sa masor doar minimul la 250 grade celsius ca atat aveam termometru si corespunde cu statia cu diferente de 2-3 grade.@albasete - multumesc de aprecieri, pentru ce am eu nevoie e perfecta tinand cont ca e jumate din cat ocupa o carcasa de sursa si deoarece mai am doar o sursa functionala in casa nu ma induram sa o matrasesc numai pt tabla, o sa incerc sa pun o poza si cu dimensiunile.@shebu_18 - multumesc, da eu zic ca e temperatura afisata ( cel putin cea minima de 250 grade e masurata si cu termometru), semnalul este preluat direct de pe termocupla amplificat de cateva ori si introdus in voltmetru. - si eu ma framant cu aceeasi idee cu cablu ala ca parca e de lemn, am gasit ceva cu 3 fire foarte flexibile ( o izolatie neagra foarte moale in genul cauciului de la fisele auto alea siliconate) dar cu 4 fire nu gasesc neam.O sa incerc sa adun toata documentatia si sa fac un topic cu ce am facut eu atat cat m-am priceput. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 O sa incerc sa adun toata documentatia si sa fac un topic cu ce am facut eu atat cat m-am priceput.La ce va referiti cand spuneti asta? la partea cu afisarea temperaturii?eu unu' sunt chiar interesat, carcasa nu am terminat-o de facut, asa ca daca este posibil sa-i fac si partea cu afisarea temperaturii acum, as fi foarte bucuros.offtopic: stie cineva pe un multimetru Mastech - MAS345 http://www.mondoplast.ro/Multimetru-Digital-Mastech-MAS345-pg_ft-2323 la slotul pentru termocupla care este plusul si minusul?as vrea sa folosesc termocupla de la letcon pusa in multimetru sa citeasca temperatura letconului ca sa o pot calibra/compara. Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 O sa incerc sa adun toata documentatia si sa fac un topic cu ce am facut eu atat cat m-am priceput.La ce va referiti cand spuneti asta? la partea cu afisarea temperaturii?eu unu' sunt chiar interesat, carcasa nu am terminat-o de facut, asa ca daca este posibil sa-i fac si partea cu afisarea temperaturii acum, as fi foarte bucuros.offtopic: stie cineva pe un multimetru Mastech - MAS345 http://www.mondoplast.ro/Multimetru-Digital-Mastech-MAS345-pg_ft-2323 la slotul pentru termocupla care este plusul si minusul?as vrea sa folosesc termocupla de la letcon pusa in multimetru sa citeasca temperatura letconului ca sa o pot calibra/compara.Daca gresesti polaritatea multimetru(pt temperatura) iti va indica valoarea cu minus ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum