albasete Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Adita, felicitari ! Esti tare si la panouri frontale! Acum sa o pui la lucru pe "doamna" statie. Link spre comentariu
marik2500 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Un programel de desenat ,,frontpaneluri,, pe care l-am folosit si eu este cel din cadrul programului TARGET 3001 numit chiar asa Front Panel. Merita incercat!!! http://server.ibfriedrich.com/wiki/ibfw ... Frontpanel cu multe exemple aici http://www.panel-pool.com/fpuk/info_beispiele.html Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Interesant, dar cu ce faci decupajele si ce mai trebuie daca nu ai sculele adecvate ? Link spre comentariu
marik2500 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Eu am facut asa:-am printat pe un carton-am infoliat cartonul-am taiat gaurile cu un cutter-am lipit totul pe panelul deja existent Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Ma gandisem la varianta asta, dar nu iese ca la adicontakt. Scuze, dar suntem off topic, sa nu suparam admin-ul. Probabil exista un topic despre carcase si panouri frontale. Link spre comentariu
marik2500 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Ma gandisem la varianta asta, dar nu iese ca la adicontakt. Scuze, dar suntem off topic, sa nu suparam admin-ul. Probabil exista un topic despre carcase si panouri frontale.Tu spui ca nu iese ca la adicontakt , dar tu ai facut vre-un FRONTPANEL asa ca sa vezi ce inseamna sa muncesti si nu numai sa comentezi pe forum? Ia arata-ne si noua ceva poze din ,,lucru' manual,, al tau sa vedem si noi!!!!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 panourile frontale facute de mine sunt realizate cu ajutorul cnc-ului , deci eu doar le proiectez si o masina le executa cu ajutorul unor freze, nu decupez manual nimic.@albasete mersi de aprecieri , deja am dat jos cateva sms-uri cu vre-o 30 de pini de proba sa vad cum merge si sunt multumit de ea@marik lasa omul in pace ca doar intreba nu dadea cu parul Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Scuze de deranj, nu comentez; tocmai de aceea nu desenez panouri frontale pentru ca nu-mi ies, nu am sculele necesare si nici talent. Apreciez efortul depus de voi, stiu ca nu este usor, asa ca decat sa stric materialele ... Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 nu am sculele necesare si nici talentNici eu nu am talent, dar decuparile circulare le fac cu un compas de decupare, iar cele rectangulare, cu gauri initiale in colturi si unite cu traforajul.Exista panze de traforaj pentru metal. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 mai sus am scris ca am dat jos sms-uri , am vrut sa scriu smd-uri , e mai greu sa postezi de pe telefon Link spre comentariu
megael Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Am facut si eu o statie de lipit analogica functioneaza fara probleme pe un letcon de schimb - marca "Gordak"Schema originala de la care am plecat: statie de lipit HAKKO936imagine 1 de la ce am plecatimaginea 2 schema modificatasi cablaju in EagleAtentie R1 si R17 sa fie de 1W, se incalzesc...R9 nu se pune.Cit de curind pun si poze... statie de lipit HAKKO936b.zip Link spre comentariu
megael Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Nici eu nu am talent, dar decuparile circulare le fac cu un compas de decupare, iar cele rectangulare, cu gauri initiale in colturi si unite cu traforajul.Exista panze de traforaj pentru metal.Scuze de deranj dar unde gasesc panze de traforaj pentru metal? Ca la mine in tirg (Botosani) nu se gaseste mai nimic de asa ceva si nici compas de decupare. Nici macar burghiu in trepte care e bun la dat gauri in tabla....Nici panze de traforaj clasice nu mai gasesti aici...Daca intrebi de asa ceva zic ca nu exista.... Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 O cautare pe gogu si gasesti si panze si traforaj : trusa de traforaj ce-a mai ieftina 39 de lei si 12 panze de traforaj 12 lei. Transportul nu este inclus. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 compas de decupare. Incercati la cel mai apropiat Praktiker sau Bricostore.Asa arata. Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Multumim domnule Miron ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum