corneliu01 Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 tensiunile condensatorilor pot fi si mai mari... dar minim de 35 respectiv 25V.la mine is toti de 35V. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 m-am gandit ca e logic ca pot fi mai mari si numai trebuie precizat Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Off topic : LA MULTI ANI CU SANATATE ! Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 la schema lui wolfdat la maxim potentiometrul de reglaj la voi se inroseste varful? Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 La multi ani! am inteles treaba cu condensatorii(de anu trecut pana acum), deci avem tensiune mai mare de 25V la bornele condensatorilor trebuie sa punem tensiunile respective.am gasit, am montat dar cel de 1000uF i-am prelungit terminalele si l-am lipit ţiganeşte acolo, nu-mi place dar nu am ce face ca nu am gasit pe Maica Domnului(am fost pe 28 dec. Anu trecut) condensator care sa se potriveasca, ca dimensiune fizica nu ca si capacitate. singura componenta care imi lipseste de pe PCB este: nu stiu cum sa-i spun, semireglabil, multitura, trimer de 4,7MOhmi, am mers cu placuta cu componente si i-am aratat-o vanzatorilor de la cate un magazin si fiecare i-a spus intr-un anumit fel...a nu este trimer, este semieglabil(logic este in Ohmi), altul: nuuu domne este multitura ca nu se potriveste acolo... si a doua nelamurire ar fi cu rezistenta interna, trebuie sa fie intre 1Mohm si 4,7Mohmi? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 si ma apropii de final , mai am de facut interconexiunile in carcasa cand o sa mai am timp Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Cu ce program ai facut fața? Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 la schema lui wolfdat la maxim potentiometrul de reglaj la voi se inroseste varful?nu... ideea cu semireglabil ala de 4.7 mega e sa gasesti un minim si maxim cat ai tu nevoie dar nu cred ca inrosirea varfului e recomandata ca prajesti rezistenta prematur ( parerea mea) , la mine in locul acelui trimer , prin tatonari succesive am pus o rezistenta de 440k ohmi si la minim ma chinui sa topesc fludorul si la maxim lipesc suprafete de 2-3 cm2 de cablaj la o trecere ( pe butonul de reglaj temperatura optima de lipit o am undeva la jumatatela mine asa arata carcasa pana termin partea de afisaj de temperatura http://i42.tinypic.com/25fiom8.jpg Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 singura componenta care imi lipseste de pe PCB este: nu stiu cum sa-i spun, semireglabil, multitura, trimer de 4,7MOhmi, am mers cu placuta cu componente si i-am aratat-o vanzatorilor de la cate un magazin si fiecare i-a spus intr-un anumit fel...a nu este trimer, este semieglabil(logic este in Ohmi), altul: nuuu domne este multitura ca nu se potriveste acolo...si a doua nelamurire ar fi cu rezistenta interna, trebuie sa fie intre 1Mohm si 4,7Mohmi?E un semireglabil multitură. În schema mea e de 1Mohm, însă poţi pune şi mai mare. Dacă ai loc poţi pune şi un semireglabil obişnuit. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 la mine asa arata carcasa pana termin partea de afisaj de temperaturase poate adauga la schema asta si afisarea temperaturii?sunt interesat, aveti o schema... ceva ce ne poate ajuta? Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Cu ce program ai facut fața?Cred ca a proiectat/desenat fata in Front Designer 3 si apoi a realizat-o fizic la o masinarie gen CNC. Asa am procedat cand mi-a realizat panoul frontal la sursa reglabila 0-30v si 0-3A de pe forum Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Cu ce program ai facut fața?programul este gravostyle si este programul nativ al cnc-ului asta http://www.gravograph.com/English/engra ... /is400.phpmaterialul pe care l-am facut este din plastic de 0.8 mm http://www.engraved-labels.co.uk/images/prod_labels.gifhttp://www.recycledgoods.com/product_im ... 9_zoom.jpghttp://www.premier-engraving.co.uk/file ... 0OPTIONS(2).jpg@ geomar fiind mai usor de facut l-am facut direct in gravostyle sa nu ma mai complic cu exporturile si convertirile de fiesiere pt masina Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 si final gif image hosting Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Ca sa fiu putin carcotas. Nu era mai bine sa montezi mufa letconului pe panoul frontal?Eu unul asa as fi pus mufa, era mai ... accesibila sa spun asa. In rest felicitari pentru realizare, sa o folosesti cu ... placere. Off topicDaca vreau sa mai imi realizezi un panou frontal, il pot desena in acelasi soft si eu? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 intial am avut un letcon cu mufa la 90 de grade , intretimp am primit unul cu mufa normala si nu am mai stat sa modific carcasafa desenul in front designer de restul ma ocup eu , vorbim pe messengere greu de gasit licenta pt gravostyle Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum