Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

ratza ms pt raspunsul de pe privat , sunt prea obosit acum sa schimb triacul , ramane pe altadata dar ma ia groasa cat e de umblat cu sarbatorile , sper sper sa il termin pana de anul nou

Link spre comentariu
Vizitator mariannnn

se poate uploada silkscreenul cu denumirea componentelor, al wolf restilizat?

cand am scris asta ma refeream la un pdf cu silkscreenul wolf restilizat care are valorile componentelor...exista un pdf scara 1:1?adica ceea ce este pe pagina anterioara doar ca in format pdf...si poza este utila, dupa ea putem face o lista completa de piese si ne ajuta la montarea componentelor...
Link spre comentariu

se poate uploada silkscreenul cu denumirea componentelor, al wolf restilizat?

cand am scris asta ma refeream la un pdf cu silkscreenul wolf restilizat care are valorile componentelor...exista un pdf scara 1:1?adica ceea ce este pe pagina anterioara doar ca in format pdf...si poza este utila, dupa ea putem face o lista completa de piese si ne ajuta la montarea componentelor...
Despre asta este vorba?post-17385-139829357793_thumb.jpgAtasez si fisierul pdf sc 1:1, al Silkscreen-ului pentru Cablajul Statiei de Lipit Wolf - Restilizat.Silkscreen Cablaj Statie de Lipit Wolf Restilizat.pdf
Link spre comentariu

revin cu o intrebare care e faza cu palapaitul ledului , ii dau o temperatura sta aprins ledul dupa care dupa un timp incepe sa palapie continuu ledul , normal nu trebuie sa se stinga?

Link spre comentariu

La mine ii dau temperatura de care am nevoie, sta aprins pana ajunge la temeratura respectiva si dupa aia se aprinde din cand in cand in functie de cat de repede se raceste varful, daca sta in suportul cu arc se aprinde mai rar daca lipesc pe placa cu el se aprinde mai des, cam la 3-5 secunde si sta aprins 1-2 secunde .

Link spre comentariu

revin cu o intrebare care e faza cu palapaitul ledului , ii dau o temperatura sta aprins ledul dupa care dupa un timp incepe sa palapie continuu ledul , normal nu trebuie sa se stinga?

Asa cum a scris si colegul briobrit, led-ul sta aprins pana letconul ajunge la temperatura setata din potentiometru.

Dupa aceea se stinge si se aprinde numai cand temperatura letconului scade sub cea setata si se stinge atunci cand depaseste temperatura setata.

Normal este sa palpaie intermitent, cateva secunde stins, cateva secunde aprins, depinde de cat de repede se raceste letconul tau (calitatea lui cred ca conteaza).

Bafta si ... lipituri intinse. :rade:

* Craciun Fericit * tuturor userilor Elforum. icon_jook

Link spre comentariu
Vizitator mariannnn

Sarbatori Fericite tuturor, alaturi de cei dragi!am gasit un transformator micut care dupa conductorul din secundar(are conductor cam fi 0.5) ar cam furniza vreo 3-4A...problema lui e ca scoate tensiunea 17V...redresata si filtrata ar cam rezulta 23.9V...in montajul nostru tebuie sa avem la bornele trafului vreo 24Vca?

Link spre comentariu

Sarbatori Fericite tuturor, alaturi de cei dragi!am gasit un transformator micut care dupa conductorul din secundar(are conductor cam fi 0.5) ar cam furniza vreo 3-4A...problema lui e ca scoate tensiunea 17V...redresata si filtrata ar cam rezulta 23.9V...in montajul nostru tebuie sa avem la bornele trafului vreo 24Vca?

Ai putea folosi o punte redresoare care sa reziste la amperajul necesar letconului, deconectezi firele letconului de pe cablaj si conectezi + si - de la puntea redresoare la firele letconului.Apoi cele doua borne ~ de la puntea redresoare, le conectezi in locul letconului pe cablaj. :da
Link spre comentariu

am gasit un transformator micut care dupa conductorul din secundar(are conductor cam fi 0.5) ar cam furniza vreo 3-4A..

Conductor de 0,5mm 3-4A?? :sparge: Un conductor de 1mm poate fi incarcat cu 3-3,5A
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări