albasete Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Micuta tensiunea, mare amperajul. Poate gasesti sa-l dai la schimb cu unul de 2x12V/3A. Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 tensiunea prea mica pentru rezistenta?Da, dar puteti incerca o dublare de tensiune si comanda letconului cu un mosfet, in locul triacului. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Se poate încerca, traful meu are 17Vac şi staţia merge excelent. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Deci pina la urma imi trebuie un traf cu o tensiune de 17 vac (ca sa aiba o viata indelungata letconul, din cate am inteles de aici ) si o putere de 70w ca sa mearga lejer, nu? Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 la 17Vac ii ajung 50W trafului Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 la 17Vac ii ajung 50W trafuluiAm intelesO alta intrebare: daca as cumpara un traf din ala chinezesc care merge deobicei ambalat termic (probabil calculat cu o constanta mai mica ca sa faca chinezu' economie la sirma de cupru) ar fi bun? Link spre comentariu
electronunervos Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 e prea putin, la min 18V ca altfel adormi langa el incalzindu-se Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 @electronunervos -depinde de letcon.Dar da,la tensiune mica cu greu atinge temperaturi mari,pe la si peste 400 de grade@maxente -decat chinezesc,mai bine ia unu sh din bazar. Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Eu am avut traf care scotea 21vac, si cand lipem, sau demontam piese cu mai multe conexiuni, muream lanag el ca se racea,asa ca mi-am pus unu de 24vac si merge foarte bine...chiar daca viata rezistentei e mai scurta, desi il am mai bine de un an..... Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Traf chinezesc am si eu, 2x12V/3A si merge excelent, se incalzeste traful, dar nu exagerat. Si statia o folosesc destul de mult. Si mai are cineva de aici la statie tot traf china de mai bine de 2 ani (utilizeaza statia si cate 12 ore/zi) si nu a patit nimic traful. Pentru linistea ta poti lua un traf china de 2x12V/5A, nu este mare diferenta de pret. Link spre comentariu
shebu_18 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Am la lucru o statie JBC si am observat o chestie interesanta. Cand pun ciocanul inapoi in statie intra in sleep mode si scade temperatura la 200*. As vrea sa implementez asta intr-un controler care sa-mi controleze temperatura. Nu ma deranjeaza +-3*. In plus sa adaug schema cu 3 bucati de display de 7 segmente. Link spre comentariu
25L91N11 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Am si eu o statie (rework) care in momentul cand pun suflanta de aer cald in furca se opreste caldura si ramane doar pe aer. Si daca opresc definitiv statia aerul continua sa sufle pana se raceste elementul. Furca are doi magneti mici pe laterale inauntru. Nu am desfacut partea cu rezistenta sa vad despere ce este vorba cand decupleaza(probabil un Red Switch magnetic?). Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 ce parere aveti de tipul acesta de letcon pt statia lui wolf? http://www.adelaida.ro/popup_image.php? ... 98201f500e http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=339 Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 pana mi se raspunde la intrebare postez schemele a doua statii de lipit destuuuul de interesante oferite de d-l 25L91N11 http://dangerousprototypes.com/forum/vi ... 135#p28048 http://dangerousprototypes.com/forum/vi ... &start=105 Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 azi am terminat de asamblat cablajul cu piese traful l-am bobinat saptamana asta dar mai trebuie sa ii bag tolele la loc si totul este gata , mai imi trebuie letcon pe care ca de obicei la mine in oras nu il gasesc poze semireglabilul de 4,7 M (eu am pus de fapt de 2,5 M) l-am lipit pe partea de cablaj si nu pe partea cu piese deoarece nu am avut semireglabil cu pinii in linie lm7812 i-am indoit pinii la 90 de grade ca sa ii pot pune un radiator mai grosut la triac cam cat de mare sa ii pun radiatorul? banuiesc ca este elementul care se incalzeste cel mai tare ps: schema din fundal este de la altceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum