Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

Daca este vorba de mine ,nu este nici o problema cu nea ,dar cred ca este o confuzie in privinta ca as vinde letcon Pensol ,s-ar putea sa ma gindesc sa vind statia cu afisor si letcon Pensol.Lipituri intinse!

Link spre comentariu

Ar trebuii sa vopsiți capacul cu negru și fata cu argintiu,iar pe fata sa scrieți și sa desenați totul cu liniar și după acea sa dați un strat de lac sa nu se șteargă marker-ul.

Link spre comentariu

O idee ar fi sa faci un "fatau" in Frontdesigner ,tiparesti pe o inprimanta laser color si o plastifiere cu lipici pe spate ,faci decuparile de rigoare si gata.Ceva de genul:post-18416-139829297299_thumb.jpgCulori,scris la alegere.O sugestie schimba mufa aia de magnetofon la letcon.

Link spre comentariu

ce ciocan imi recomandati pentru statia wolf? si ce tensiune de alimentare?

Tensiunea este clara 24 V ,orice letcon de 24V si 20-50W cu termocupla incorporata ,si foarte important sa gasesti la modelul respectiv virfuri de schimb diverse dimensiuni.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Conform promisiunii : schema + soft. Merge foarte bine ; mosfet-ul sta permanent rece-chiar si fara radiator; hysterezisul este de -3+1 grad Celsius (cu Pensol SL10). In schema de principiu displayul de N3310 apare alimentat la 3v3 ; de fapt, folosind "adaptorul" din imagine, l-am alimentat la 5 volti. Enjoy !

solderND.hex.txt

post-11296-139829314798_thumb.jpg

post-11296-139829314802_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări