gaby Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Un moderator ar trebui sa faca un topic lipicios inchis cu schemele cele mai folosite. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Si eu am fost preocupat de a aduna diferitele modele de statii care s-au postat pe acest topic.Atasez niste fisiere text in care am pus numele fisierelor care se refera la un anumit tip de statie.Continutul din aceste fisiere text este ceea ce am pus eu in diferite foldere referitor la fiecare tip de statie Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Si ce statie faci? s-au cumperi una? ca de ,acum esti documentat cu scheme ,intelese, citite ,analize de pret etc , eu m-am pacalit si am facut doua ,sa nu o pateasca si altii . Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 ... eu m-am pacalit si am facut doua ,sa nu o pateasca si altii .Stai linistit, mai stiu destui care s-au pacalit si au facut cate doua statii de lipit [ma numar si eu printre ei]. Una "simpla" si una "complicata".Partea buna este, ca amandoua isi fac treaba cu brio. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 pai deocamdata am dat comanda de un letcon de la ade lectr0 c0m Am si dat comanda de 2 picuri deci o sa-mi indrept atentia spre o statie realizata cu pic16f... si lcd de 7 segmenteIdeal ar fi sa reusesc sa folosesc un control PWM si sa implementez un PID avand in vedere ca am terminat facultatea de Automatica, dar sa vedem cum stam cu timpul.Mai studiez problema. Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Si cum este lcd -ul ala cu 7 segmente? avind in vedere ca eu ioc automatica Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Probabil afisaj led cu 7 segmente. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Da da din ala cu 7 segmente ziceam. http://www.lakeshore.com/pdf_files/Appendices/LSTC_appendixF_l.pdf Aici e una dintre metodele cele mai clasice de acordare a unui controler PID pentru un proces, ideea e ca se face experimental avand sistemul in functiune asa ca momentan nu pot sa o aplic. Eventual as putea face niste simulari in Matlab, daca cineva care are putin timp ar putea sa posteze niste grafice de temperatura pentru diferite setpointuri, adica cum urca temperatura de la 0 cu setpoint 250, 300, 400 ca sa aproximez cumva sistemul. Link spre comentariu
Vizitator electrosv Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Eu nu inteleg de ce considerati ca v-ati pacalit, din moment ce tot voi ati declarat ca toate statiile merg perfect. Care-i buba? inertia termica? Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Iti zic eu unde este pacaleala,la pret si la ce fac,statia Wolf merge f.bine ,este mult mai ieftina,doar ca nu are afisor.Conteaza mult si letconul ales. Link spre comentariu
mariandmd Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Si eu m-am pacalit si am facut 2 statii cu scheme simple din pacate... nu am gasit inca schema complicata sa o fac si pe urmatoarea Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Nu este nicio pacaleala, este experienta. Si eu am fost tentat sa fac statia digitala de pe Radiokot, dar daca functioneaza super bine prima pe care am facuto, (clona Gor Dak)am renuntat. Le faceti si voi "cadou" daca va prisosesc. Link spre comentariu
marik2500 Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Eu am primit mai zilele trecute, una, cadou de ziua mea. Este o oferta imbatabila pe OKAZII. Tipul e de langa Oradea si are la vanzare foarte multe. Pretul e de doar 320 RON. Este vorba despre o chinezareala care se cheama GORDAK 952. M-am jucat un pic cu ea, pare buna insa nu stiu pe termen lung cum va tine. Are cineva din asta mai de demult? http://www.toolsfix.com/en/Products/product_282.html Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Da, foarte frumoasa, este si cu aer cald. Tot dupa Gordak am facut si eu si alti useri, dar fara aer cald. Sa stii ca functioneaza impecabil. Sa o folosesti sanatos si fara probleme ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Pretul la Gordak 952 e foarte bun, mai aducea o firma cu 20 de lei mai ieftin dar nu au niciodata pe stoc. In schimb aveau rezistente de schimb pentru letcon si suflante de rezerva. Merita banii, sa-ti traiasca si LA MULTI ANI! Unde ai gasit Gordak 952? Pe okazii vad numai 952A, fara afisarea temperaturii. Ce contine pachetul, are si varfuri, pasta decapanta si tresa absorbanta ca in poze? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum