Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

Uite aici si printscreen din program si fisiere pdf[attachment=3]Digital Station.jpg[/attachment][attachment=2]digitat station.pdf[/attachment][attachment=1]My Station.jpg[/attachment][attachment=0]my station.pdf[/attachment]Va continua ...

Link spre comentariu

Pana la urma care sunt cablajele bune pentru varianta SMD? ca sunt prea multe cablaje pe aici :jytuiyu

Acum ramane sa-ti alegi tu ce cablaj doresti.Cablajul cu Atmega in capsula DIP si LM358 SMD, sau cablajul cu Atmega SMD si LM358 in capsula DIP. :da Un cablaj cu ambele integrate SMD nu este. :rade:
Link spre comentariu

Intamplator tocmai am facut zilele trecute o incercare cu variator si letcon la 220V.

Nu imi place deloc cum merge. Se incalzeste prea lent, nu ai control activ al temperaturii adica ba e prea fierbinte, ba se raceste in timp ce lipesti! Din toata cursa variatorului mai putin de un sfert e utila. Restul de 3 sferturi da tensiune prea mica, nici macar nu se topeste fludorul. Mai sunt si alte dezavantaje cum ar fi ca nu se reduce automat temperatura (si consumul) cand il pui in suport, cablul letconului e direct la 220V, nu e asa flexibil ca unul de statie de lipit si nu e imbracat in cauciuc termorezistent, risti sa il topesti si sa te curentezi la 220V. In plus suportul pe care l-am cumparat (din cel cu 2 arcuri unul in altul) e cam scurt si vreo 2 cm de varf raman neprotejati, risti sa topesti sau sa dai foc la ceva.

Pe scurt, nu merita! :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator dj dicksy

La pag 49 bumpy_johnson a prezentat o statie de lipit de pe forumul radiokot.Dupa lupte seculare si dupa alte cercetari pe forumul cu pricina am reusit sa fac si eu aceea statie cu afisaj digital.Statia are 5 trepte de temperatura care pot fi memorate si este destul de precisa.Am sa revin cu poze de indata ce reusesc sa pun mana pe niste komatex sa fac si eu o carcasa frumoasa asa cum numai nea manolo le face.PS Cablajul l-am modificat deoarece eu unu nu lucrez cu smd-uri.Atentie cum conectati display-ul la pini 1 si 2

Link spre comentariu

.... cred ca majoritatea care deschid fisierul tau vad niste litere si cifre asezate haotic , fara nici o noima . Pentru noi mai demodati ne-am multumii cu un jpeg , pdf , nu toti avem program de vizualizat cu extensia pcb. :nebunrau: Dj fa un efort please . :da

Link spre comentariu
Vizitator dj dicksy

cablajul este facut cu exprespcb un programel care se gaseste gratis pe net.imi cer scuze ca nu am mentionat asta m-ai devreme dar sper de acum sa reusiti sa vedeti cablajul.atasez si o poza cu setarile fuse biti.PS la aceasta statie folosesc un letcon marca gordak

Link spre comentariu

cablajul este facut cu exprespcb un programel care se gaseste gratis pe net.imi cer scuze ca nu am mentionat asta m-ai devreme dar sper de acum sa reusiti sa vedeti cablajul.atasez si o poza cu setarile fuse biti.PS la aceasta statie folosesc un letcon marca gordak

Si crezi ca sta cineva sa instaleze 'jde mii de programele pentru fiecare tip de fisier postat pe forum... Cat de greu era sa dai un prin to pdf?

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări