albasete Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Felicitari fratello ! Am doua surse ATX, daca te ajuta pentru carcasa, le donez cu placere ! Link spre comentariu
Vizitator alyfast Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Am facut si eu o staie de lipit cu aer cald. Schema e aceeasi pe care a postat-o @fratello. Am adus unele modificari: in locul mos-ului am pus un MOC sa comande un triac si am repozitionat tl431 ca aveam variatii mari de temperatura. Trebuie sa mai umblu la turbina ca, cu firele prin furtun nu baga cum trebuie. Am inceput o turbina cu un motor de HDD si palele de la o turbina de Alfa Romeo. Cu toate ca am letcon dar vreu sa-i atasez unul. Carcasa este din tabla de inox de la o sursa AT de pe un 386 fff vechi. Link spre comentariu
crispus Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 @alyfast: Felicitari. Da te rog mai multe detalii despre cum sufli aerul in suflanta. Ma intereseaza si pe mine. Eu am cumparat o pompa de acvariu, dar nu prea face fata... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Recupereaza/cumpara un cooler centrifugal de procesor P4. Si sursele de Dell au cooler cetrifugal.Sau poti face ceva similar dintr-un ventilator mic- un cooler de sursa ATX. Link spre comentariu
Vizitator alyfast Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 O sa fac niste poze cu noua turbina...am fost prea 'acaparat' de situatie si nu am mai facut poze. O sa desfac statia si o sa va arat cum a iesit. Am incercat multe variante; cu diverse pale de la coolere dar nu a functionat. Am incercat si cu o pompa de acvariu dar nu avea randament, in schimb am vazut la un amic o pompa de acvariu mai mare si avea atasat un rezervor, astfel elimina acele pulsatii. Eu am luat palele de l o turbina (auto) si am adaptat-o l un motor de HDD...azi am avut acces la un strung si am migalit singur. Nu am mai avut timp sa construiesc driveru pt motor si am pus placa lui, oricum am spatiu destul; avantaju este ca nu se opreste sub 10v...merge pana la 5v. Am prestabilit o anumita turatie in asa fel incat, cand e l minim sa bage aer ca sa circule prin rezistenta sa nu se supraincalzeasca. Revin cu poze....Cheers, Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 din contra vreau sa fie cat mai simpla pai ai vro schema?Va pun la dispozitie schema si dumpul din statia profesionala Weller WSD81.Ca si letcon se poate folosi WSP80,LR21,MLR21 de la weller.Poate cineva vrea sa o faca.Eu o am si merge perfect. Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 din contra vreau sa fie cat mai simpla pai ai vro schema?Va pun la dispozitie schema si dumpul din statia profesionala Weller WSD81.Ca si letcon se poate folosi WSP80,LR21,MLR21 de la weller.Poate cineva vrea sa o faca.Eu o am si merge perfect.ai idee , merge cu un pic 877 ? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 , merge cu un pic 877 ?Nu stiu eu am aceasta statie cumparata facuta de weller originala am reusit sa gasesc schema si am dat picul jos si am citit dumpul pentruca sa il am salvat si sa il dau cui are nevoie,nu am incercat modificari nu am de ce. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Va salut dl. DanCod,v-as ruga daca puteti sa postati direct un fisier hex.Cu multumiri anticipate . Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Va salut dl. DanCod,v-as ruga daca puteti sa postati direct un fisier hex.Cu multumiri anticipate .Va salut.Incercati atasul Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Va salut dl. dancod va intreb daca aveti idee de unde a-si putea procura mufa mama pt LR21? Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 TME! Mai exact asta: http://www.tme.eu/ro/katalog/#cleanPara ... szukaj%3D+ Am si eu o statie de lipt facuta cu un LR21,prezentata pe undeva prin topic Din pacate cred ca varful pe care-l foloses deobicei e cu pastila magnetica si-mi taie caldura cand mi-e mai mare dragul Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Multumesc mult pt. informatie ,caut de foarte mult timp si nu gaseam .Au si pt.wsp80 ?Oricum va pot oferi un varf pt.LR21 dati-mi un p.m.cu nr.telefon si ne intalnim . Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Am si eu o statie de lipt facuta cu un LR21,prezentata pe undeva prin topicDin pacate cred ca varful pe care-l foloses deobicei e cu pastila magnetica si-mi taie caldura cand mi-e mai mare dragul Letconul LR 21 nu foloseste senzor magnetic.Am si eu la WSA1 tot letcon LR21 si este format din doua parti separate rezistenta si termocupla care se pot schimba separat daca se strica vreuna din ele.Deci varful; cu pastila magnetica nu poate influenta temperatura la LR21 numai daca cumva letconul nu este LR21.Am la el adaptor pentru varfuri model nou cele scurte ca si la WSP80 .Pentru mine e mai bine asa pentruca am si un WSD81 care este cu letcon WSP80 si atunci cumpar pentru ambele aceleasi varfuri. Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 lansez provocarea: cine se incumeta la o statie cu PIC16f877a ? o modificare de hex eventual fata de cea prezentat mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum