albasete Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Sigur Barosane? Multumesc! O sa-l cumpar atunci. Link spre comentariu
crispus Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Am inceput sa fac schema pe site-ul rusesc prezentata in posturile anterioare... Problema e ca iesirea la AO tensiunea fluctueaza cu ~200mV, si ma duce gandul ca ar putea fi din cauza ca alimentarea integratului LM324 nu e simetrica (e o diferenta intre cele 2 ramuri de tot 200mV). Ce as putea sa-i fac? http://www.elforum.info/download/file.php?id=61160 Link spre comentariu
Vizitator electrosv Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Salut. Am si eu o rugaminte la cine a facut statia de pe forumul rusesc, daca poate sa puna si el cablajul gata pentru printat din eagle simplu strat.Multumesc frumos. Link spre comentariu
shebu_18 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Mai simplu ar fi daca ar pune numai fisierul .sch si fiecare isi face pcb dupa bunul plac. Asta daca doreste persoana respectiva.Am si eu o intrebare. Mi-am luat nu de mult o statie de lipit chinezeasca cu reglare a temperaturii. Ce as putea face pentru a ii adauga un control al temperaturii? M-am gandit sa lipesc cat mai aproate de varf un thermistor si in functie de asta sa ii reglez temperatura. O alta idee? Link spre comentariu
Seppy Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Pun aici PDF -urile de la statia de lipit de pe site-ul http://www.radiokot.ru/lab/controller/32/ Nu reusesc sa pun fisierele Eagle de la cablaje pe forum Eu am construit-o cu ceva timp in urma si functioneaza foarte bine cu ciocan Pensol Ar fi mai simplu cu fisierele Eagle ,deoarece acolo ,cine doreste mai poate "optimiza " inca unele trasee (sunt si eu incepator) Spor la construit Seppy Link spre comentariu
shebu_18 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 multumim. Incearca sa schimbiu extensia. Link spre comentariu
Seppy Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Am schimbat extensia in "txt" si vad ca merge . Problema ar fi daca la reschimbarea extensiei in "brd" se mai pot folosi. Oricum ....succes Seppy Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 In fine,dupa mai multe necazuri cu piesle un pot linear de 10k,care avea vo 6,4k ,un semireglabil de 4,7M care avea o valoare dupa bunul lui plac si totul a culminat cu BT136 care se deschidea, dar de inchis ioc ,noroc ca am facut doua cablaje + piese si am avut pe ce sa fac verificari.Si acum sa vedeti ce a iesit:[attachment=2]IMG_1077p.JPG[/attachment][attachment=1]SSL24215p.JPG[/attachment]Si cele trei gata de lucru,cu virfuri de 1mm,0,3mm si 3,2mm[attachment=0]SSL24219p.JPG[/attachment]La ultima statie am folosit un traf de "Sport" care scoate in gol 18V si merge foarte bine letconul ,iar semireglabil am pus unul de 1M suficient ca valoare . Link spre comentariu
mihai1979 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 meseriase jucariile manolo .vad ca ai acolo una digitala si doua analogice.meserie nu gluma. acu pun si eu ceva poze cu "babutza"mea.vederi externe si interne. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Felicitari la amandoi! Carcasele de unde le procurati ? Si cu ce "pictati" panourile frontale? Au iesit super! Link spre comentariu
crispus Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Vreau sa-mi fac si eu o statie din aceasta, dar microcontrolerul pe care il am e PIC.Nu stiu cum se face conversia din tensiune in grade celsius: se citeste tensiunea de la iesirea AO si se calculeaza temperatura (se imparte tensiunea citita la factorul de amplificare si apoi valoarea rezultata se cauta in tabelul termocuplei) sau se calibreaza intai (masurare 0 grade, masurare 100 grade si apoi diferenta se imparte la 100 si se afla cu cat variaza tensiunea pe un grad celsius) ? Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Felicitari la amandoi! Carcasele de unde le procurati ? Si cu ce "pictati" panourile frontale? Au iesit super!Uite aici am un topic cu carcase:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=14&t=73364 Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 @ crispus : E mult de citit aici, nu ?! Schema si soft pentru 16F873A. Autor este userul Willy Spataru. Ii multumesc si pe aceasta cale pentru ca ne-a impartasit rezultatele muncii sale ! Link spre comentariu
Vizitator jazz Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 @manoloPoti sa-mi spui ce letcon weller ai pus la statia respectiva? un cod daca se poate.Merci. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Daca te referi la Weller -Weller, nu stiu decit ca este de 24V si 48W ,eu l-am primit de la cineva ,uzat si cu minerul crapat.Termostatarea se realizeaza cu ajutorul virfurilor care au o pastila de ferita ,din toate trei asta este letconul meu preferat,se gaseste si acum modelul dar la un pret de...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum