albasete Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Salut. Statia de lipit digitala cu ATMEGA8 de pe forumul rusesc "radiokot" vreau sa o construiesc si eu, dar problema este: schema este corecta? eu deja am proiectat (desenat manual) cablajul pentru partea de comanda si afisare. Vedeti si voi ce si cum si da-ti un semn de viata. Numai bine. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 vasile eugen, despre acea statie vorbeam si eu, dar vad ca nu ai pus nimic asa cum ai promis. te rugam sa postezi ceva imagini si lamuriri despre reglaj. multumiri! Link spre comentariu
Seppy Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Statia de lipit cu Atmega8 de pe http://radiokot/lab/controller/32/ este OK . Am facut cablaje singur strat cu afisaj anod comun si im-i place cum merge. Asa arata produsul finit http://tinypic.com/r/vfecqw/7 ,mai lipsesc marcajele pe langa butoane Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 vasile eugen, despre acea statie vorbeam si eu, dar vad ca nu ai pus nimic asa cum ai promis. te rugam sa postezi ceva imagini si lamuriri despre reglaj. multumiri!Va salutNu am mai reusit sa o finalizez ,deoarece am inceput serviciul si am avut pe linga servici mai multe aparate care au adus profit,cind mi se va strecura ceva timp am sa o finalizez.Componentele le am pe toate. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Buna dimineata! Seppy, ceva cablaj pentru partea cu ATMEGA ? Din ce ai facut carcasa ? Eu vreau sa folosesc o carcasa de sursa de PC, iar trafo-ul de la un UPC de PC. Este vre-o problema daca la trafo am iesire de 16V/2,2A(AC) ? In schema zice 24V/3A(DC).Ciocanul ce tip este, cumva Solomon? Partea de afisare si control ai facuto ca inschema de pe forum? Multumiri! Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Va multumesc pentru ajutor ! Succes si sanatate. Link spre comentariu
Vizitator gtdaniel Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Buna ziua!Ma poate ajuta cineva privind diferentele intre statiile de lipit Pensol clasice versus ESD, respectiv SL10-N / SL10E-N ESD Solomon (SL20-N/SL20E-N, SL30-N/SL30E-N)?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva privind diferentele intre statiile de lipit Pensol clasice versus ESD, respectiv SL10-N / SL10E-N ESD Solomon (SL20-N/SL20E-N, SL30-N/SL30E-N)? Multumesc anticipat! La varianta ESD, letconul are și legare la masă; deci ar trebui folosită priză cu pământare pentru a beneficia de "protecția" ESD. Link spre comentariu
crispus Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Dupa ce termin voi pune si cateva poze,eventual si fisierele Eagle daca prezinta interes.Poti sa pui schema pentru statia de lipit? Vreau s-o fac si eu, dar cu un PIC, si ma intereseaza partea cu termocuplu.Nu stiu cum sa fac amplificarea iesirii la termocuplu...Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator gtdaniel Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 La varianta ESD, letconul are și legare la masă; deci ar trebui folosită priză cu pământare pentru a beneficia de "protecția" ESD.Multumesc frumos pentru precizare! Acum sunt lamurit. Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 In loc de transformator de 24V si 3 A (mare si greu) ar merge folosita o sursa in comutatie, cu aceeasi parametrii ? Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Salut colega! Merge un trafo 2x12V/3A? am gasit in spate la DSP cu 33 ron. Nu stiu daca merge si sursa in comutatie, dar parca este mai frumos cu trafo. Link spre comentariu
crispus Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Eu mi-am luat o sursa in comutatie 20V, vreo 3.5A. Mergea si la 12V, dar se incalzea prea greu... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 In loc de transformator de 24V si 3 A (mare si greu) ar merge folosita o sursa in comutatie, cu aceeasi parametrii ?Pai sursa aia in comutatie da CC...deci nu mai poti folosi tiristorul. Trebuie sa pui un FET sau un bipolar. Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 @albasete : Da, e bun...de acolo l-am luat si eu pe al meu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum