Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

i-mi mentin afirmatia...dar daca n-ar fi amorul artei

Felicitari pentru realizare. :aplauze

Schema electrica si hex-ul aferent PIC-ului, nu le postezi? :nas:

Vad ca schema ta este diferita, foloseste alt PIC [16F84A], nu este aceeasi schema ca cea realizata de @mariandmd. :da

Link spre comentariu
Vizitator OldMann

folosesc un 16F88, si pentru termocupla MAX6675, reglajul temperaturii e cu potentiometru...schema e simpla se poate deduce din pcb, la soft e o problema, la temperatura minima nu opreste alimentarea rezistentei...mai lucrez. E o adaptare a unei automatizari de cuptor de tratamente termice, m-am jucat prin asm sa-l fac sa lucreze pentru aceasta aplicatie, dar se pare ca ceva nu merge cum trebuie...

Link spre comentariu

Felicitari pemtru realizare.... da parca imi e cunoscut ID-ul asa de pe RHC... parca a avut ceva interdictie fro cateva luni.... ca era prea mandru de el...... parca era buricul pamantului daca nu ma insel eu.... sau poate gresesc eu....

Link spre comentariu

folosesc un 16F88, si pentru termocupla MAX6675, reglajul temperaturii e cu potentiometru...schema e simpla se poate deduce din pcb, la soft e o problema, la temperatura minima nu opreste alimentarea rezistentei...mai lucrez. E o adaptare a unei automatizari de cuptor de tratamente termice, m-am jucat prin asm sa-l fac sa lucreze pentru aceasta aplicatie, dar se pare ca ceva nu merge cum trebuie...

http://pcbheaven.com/projectpages/Homem ... ic=worklogla adresa de mai sus se poate gasi schema electrica, lista de piese, hex-ul statie facute de oldman......e curios ca din ce-am inteles eu a spus ca-i o adaptare facuta de el.......in fine....oldman vezi ca mai este o versiune de hex 1.1 poate a rezolvat problema cu opritul alimentari
Link spre comentariu
Vizitator OldMann

...pe letcoanele PENSOL da aberatii la citirea temperaturii, termorezistenta exterioara care e folosita acolo are alti parametri cu cea din letcon. Probabil ca testata pe mai multe letcoane se poate trage o concluzie.Am scris ambele variante de hex, cu toate ca la comparatie nu sunt identice, fac acelasi lucru...in plaja 370-405 indica corect pe letcon, dupa aceste valori, una prescrii si alta apare citita, de obicei citeste temp mai mare. Am masurat in acel moment temp pe varf, mai exact in picatura de fludor, cu termocupla de pe aparatul de masura, e corecta cu indicatia citita da nu e corelata cu cea prescrisa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări