Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

nuse intampla numai la tine si nu numai la tipul asta de letcon. eu am pus ceva banda izolatoare sub manson si am fortat putin repozitionarea lui, astfel nu mai aluneca.

"M-am linistit", credeam ca sint ghinionist, am incercat si cu banda insa cu timpul a inceput sa se dezlipeasca si aceasta si pe deasupra se intindea si adezivul sau, am rezolvat oarecum cu silicon termoadeziv, i-am pus citeva puncte si cit era cald am tras mansonul peste, tot aluneca insa muuuuult mai greu.
Link spre comentariu

O mica remarca a-si avea fata de letconul Solomon, in afara de faptul ca e destul de bun sau acceptabil si ma folosesc de unul asemanator de ceva ani fara probleme, acel manson de "cauciuc", la mine cel putin, cade sau tot folosindu-l acel manson se misca spre in jos, in permanenta trebuie sa-l imping asta fiind destul de enervant. A-si fi curios, numai la mine se intimpla?

Eu nu patesc asa ceva, am mainile uscate, nu-mi transpira palmele. Ce puteti face voi: Periodic scoateti mansonul si curatati-l bine pe interior cu alcool apoi stergeti si letconul tot cu alcool.
Link spre comentariu

Azi mi-a sosit si mie letconul urmeaza sa-l ridic de la posta dupa aceea la montaj de probe etc. Am terminat placa si am pus componentele plus am incarcat softul pe atmega 8 cu ajutorul unui simplu programator pe care l-am realizat sambata noaptea.Mai greu a fost realizarea cutiei si am ramas tot la una Atx nu am mai dorit sa investesc in alta carcasa.mariandmd a iesit frumos poate o fac si eu asa cand nu am ce face in timpul liber .

Link spre comentariu

Am finalizat si eu statia de lipit cu PIC16F873A si merge bine

Sunt multumit de ea cei drept are 2 zile de cand am inceput sa o folosesc

Felicitari :aplauze La cat mai multe componente lipite/dezlipite cu ea. :da

Frumos lucrat, ca de obicei, nota 10+ :aplauze Frumoasa si carcasa.

Link spre comentariu
Vizitator danutwilly

Pentru ca din pacate nu am mai avut timp de joaca si doar de curand am mai intrat pe forum nu pot decat sa ma bucur ca ati avut rabdare si ati construit statia cu pic 16f873. Am sa raspund eu la intrebarea cu histerezisul. Histerezisul este de 6-7 grade. Si ar fi fost mai bine sa folositi in loc de doua led-uri unul singur cu doua culori. Ati fi avut atunci sa zicem rosu pentru cresterea temperaturii, verde pentru scadere, portocaliu pentru setare si vizualizare stare triac (deschis sau inchis). Multa bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări