Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

Vizitator Random.raku

acum am ajuns acasa si am deschis schema pe monitor sa o pot studia mai bine , ce as schimba la ea : se elimina toata partea cu traf (am sursa separata) plus tot ce tine de redresare si stabilizarea de 5 volti ( am destule module din incarcatoare de telefon destul de mici si fiabile : ce rost are sa mai pierd timp si bani sa fac altele)

valorile rezistentelor sunt coduri pt rezistente smd?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

cum am promis, deocamdata atat am timp, o sa pun si placa cu display si butoane, merge cu fire si cea de la variant cu smd, eu prefer cu smd ca am mai putin de dat gauri, merge mai repede

solder tht.pdf

Editat de Florian Ciobanu
Link spre comentariu
Vizitator Random.raku

multumesc frumos

, sa vad ce scot de pe acolo , cum am mai spus vreau sa elimin partea de alimentare

oare merge pus encoder in loc de cele 3 butoane?

Editat de Random.raku
Link spre comentariu

pur si simplu nu o plantezi, am facut pcb sa poata fi folosit de toata lumea care vrea sa construiasca aceasta statie, mai verifica si tu cu schema in fata sa nu fie ceva greseli, nu merge orice encoder,

Editat de Florian Ciobanu
Link spre comentariu
Vizitator Random.raku

pot folosi RFP40N10 in locul lui IRF530 ?

inca ceva ,semireglabilul este de 100 kilo nu 10 kilo

Editat de Random.raku
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Random.raku

Am terminat statia si am bagat o in ceva teste,in prima faza tin sa zic ca lipsesc rezistentele de 10 kilo care vin dinspre plus spre butoane,se poate rezolva usor

Cam greu cu setarile ,toata documentatia e in coreeana

Endoder nu se poate folosi deoarece toate 3 butoanele au dubla functie prin apasare scurta sau lunga

Pentru alte detalii cautati_ma pe email pentru ca pe forum se pare ca voi avea o mare interdictie

De fapt o sa revin sub alt nume 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator maldii

Salutare , am cumparat o statie Yihua cred ca o stiti, as vrea sa stiu daca se poate modifica in vreun fel sau sa pot face sa lipeasca sau sa dezlipeasca mai bine , poate ma puteti ajuta ? sunt incepator nu prea am cunostinte 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări