Vizitator Random.raku Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 acum am ajuns acasa si am deschis schema pe monitor sa o pot studia mai bine , ce as schimba la ea : se elimina toata partea cu traf (am sursa separata) plus tot ce tine de redresare si stabilizarea de 5 volti ( am destule module din incarcatoare de telefon destul de mici si fiabile : ce rost are sa mai pierd timp si bani sa fac altele) valorile rezistentelor sunt coduri pt rezistente smd? Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 dupa cum am promis pun o varianta de cablaj pentru statia de pe Instructables care corespunde carcasei mele, solder station by Instructables.pdf Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 smduri , offff Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 vine si cu tht Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 (editat) cum am promis, deocamdata atat am timp, o sa pun si placa cu display si butoane, merge cu fire si cea de la variant cu smd, eu prefer cu smd ca am mai putin de dat gauri, merge mai repede solder tht.pdf Editat Iunie 10, 2016 de Florian Ciobanu Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 (editat) multumesc frumos , sa vad ce scot de pe acolo , cum am mai spus vreau sa elimin partea de alimentare oare merge pus encoder in loc de cele 3 butoane? Editat Iunie 10, 2016 de Random.raku Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 (editat) pur si simplu nu o plantezi, am facut pcb sa poata fi folosit de toata lumea care vrea sa construiasca aceasta statie, mai verifica si tu cu schema in fata sa nu fie ceva greseli, nu merge orice encoder, Editat Iunie 10, 2016 de Florian Ciobanu Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 pentru inceput Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 (editat) pot folosi RFP40N10 in locul lui IRF530 ? inca ceva ,semireglabilul este de 100 kilo nu 10 kilo Editat Iunie 14, 2016 de Random.raku Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Am terminat statia si am bagat o in ceva teste,in prima faza tin sa zic ca lipsesc rezistentele de 10 kilo care vin dinspre plus spre butoane,se poate rezolva usor Cam greu cu setarile ,toata documentatia e in coreeana Endoder nu se poate folosi deoarece toate 3 butoanele au dubla functie prin apasare scurta sau lunga Pentru alte detalii cautati_ma pe email pentru ca pe forum se pare ca voi avea o mare interdictie De fapt o sa revin sub alt nume Link spre comentariu
Vizitator maldii Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Salutare , am cumparat o statie Yihua cred ca o stiti, as vrea sa stiu daca se poate modifica in vreun fel sau sa pot face sa lipeasca sau sa dezlipeasca mai bine , poate ma puteti ajuta ? sunt incepator nu prea am cunostinte Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Poze ? Nu are butoane pentru setari/reglaje ? Link spre comentariu
Vizitator maldii Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 (editat) Poze ? Nu are butoane pentru setari/reglaje ? Eventual daca se poate as vrea sa schimb si letconul cu unul de la pensol Editat Septembrie 1, 2016 de maldii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum