Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

Vizitator Paul Cristea

Am spus poze reale,cu letconul intreg . Masoara cu multimetrul setat pe volti, la mufa statiei unde vine alimentarea rezistentei. Seteaza o temperatura si vezi daca creste tensiunea.

Nu pot masura tensiunea cu el intreg. Daca nu ii pun mufa in el apare eroare pe afisaj gen EEE... doar cu letconul bagat imi da tensiune pe rezistenta de la letcon
Link spre comentariu

masoara termocupla din letcon cu el scos din statie daca este de tip k pune aparatu pe 200mV daca este ptc punel pe scala de ohmi in ambele cazuri incearca sa incalzesti letconul cu o sursa de caldura ,bricheta ....etc si citeste valorile in ambele cazuri si posteazale 

Link spre comentariu

Schema postata de Florian este discutata si pe forumul nostru. Cineva era sa farame cablajul acelei statii din motive de IRFZ. Nu eu. Se stie cine. :rade:

daca e aceiasi , problema era cu masa care nu trebuia lipita pe cablaj :))

Link spre comentariu

Buna seara, as dori si eu cablajele de la statia de lipit cu Atmega8 si afisaj led, am postat schema mai jos.

Aveti idee daca merg letconurile de pe ebay, ceva clone pentru Hakko.

Posted Image

Posted Image

Editat de wtronics
Link spre comentariu

V-am raspuns pe privat.

Cele doua hexuri:

Afisaj cu catod comun: http://www.electronicstefan.ro/wp-content/uploads/2012/01/Firmware-STL008_CCathode.zip

Cu anod comun: http://www.electronicstefan.ro/wp-content/uploads/2012/01/Firmware-STL008_CAnode.zip

LE: Imi pare rau, pentru acea statie nu am, cele doua hexuri sunt pentru schema postata de mine! Intelesesem gresit.

Editat de wtronics
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări