MifTy Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 ... aia e că pinul 7 al ic-ului stătea DOAR "sus", nici pomeneală să-şi modifice starea! iar eu am făcut schema pe plăcuţă cu găurele, dzyk2000 şi-a corodat cablajul lui GeoMar... deşi e aceeaşi problemă, sunt sigur că sunt cauze diferite: eu am descoperit că greşisem conectarea semireglabilului, dar asta când am decis să modific valorile pieselor după schema modificată din pdf-urile date de hig_voltage. în schema modificată, cele 2 rezistenţe de 220 ohm din polarizarea triacelor dispar, şi rămâne doar o rezistenţă de 1 kohm între pin 6 moc şi pin 3 triac, pinii 4 moc şi pinul 1 triac fiind legaţi împreună la 24Vca... se mai micşorează şi rezistenţele de 1 kohm de la intrarea termocuplei, şi cea de 10k de la capătul de masă al potenţiometrului... acum e şi mai "bine": triacul e rece ca gheaţa, ledul verde e aprins, letconul la fel de "cald" ca triacul... sper că e doar blocat, nu defect, că altul nu mai am!!! mai am un moc încă neprobat, şi mai încolo doar nişte tiristoare de pe vremea când voiam să modific celebrul kit iprs de orgă de lumini, şi atât... plus că n-am nici un chef de plimbări azi!!! Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 (editat) Daca led-ul este aprins(indiferent de culoare, eu vad doar unul in schema) si letconul rece, se pare ca modificarile facute de Dvs. la partea de comanda a triacului(pinii 6 si 4) de la MOC sunt gresite, probabil prin rezistenta de 1K nu se asigura suficient curent pentru comanda portii, deoarece cand led -ul este aprins si cel din optotriac(pinii 1 si 2) este in aceiasi stare, deci si triacul trebuie sa fie aprins(in conductie). Cred ca ar trebuii sa va concentrati pe tensiunile prezente pe pinii 5, 6 si 7 ca sa stabiliti daca AO(IC1B) functioneaza corect. Editat Mai 8, 2014 de miron1947 Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 ... minunat, acum letconul n-are chef să se mai răcească!!!şi termocupla e pusă corect, da, dar nush care e faza... ledul se stinge, dar letconul continuă să fie alimentat... ce naiba!!! :( am refăcut comanda dintre moc şi triac cum era... Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 (editat) ledul se stinge, dar letconul continuă să fie alimentat Ati masurat tensiunea pe el, chiar pe fire? Daca ramane alimentat si cand led-ul este stins, ori optotriacul, ori triacul este avariat. Editat Mai 8, 2014 de miron1947 Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Comedie de electronisti suntem, bine ca nu avem pasiuni cu zidaria ca pica zidul pe noi, acum am ajuns de la serviciu si ma apuc si eu sa vad ce iese,poate fac un incubator din montaju asta Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Ati masurat tensiunea pe el, chiar pe fire? Daca ramane alimentat si cand led-ul este stins, ori optotriacul, ori triacul este avariat. ... am impresia că mi s-a belit DT-ul pe alternativ, că-mi citeşte doar bălării... de unde naiba 1,25 V ca??? am pus ultimul moc... cam slabe şansele să fie defecte 3 mocuri, din 3 loturi diferite... şi proaspăt scoase din pungă! :( Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 (editat) situatia sta cam asa: indiferent de pozitiile semireglabilului si potentiometrului am pe pinii 4 si 6 (7,8/7,9v) si pe pe pinul 5 (6,8v) Editat Mai 8, 2014 de dzyk2000 Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 (editat) Lasati semireglabilul, acela regleaza amplificarea tensiunii termocuplei, vedeti de ce pe cursorul potentiometrului nu variaza tensiunea in functie de pozitia acestuia intre cca. 4V si 8V. pe pinii 4 si 6 4 este masa. Editat Mai 8, 2014 de miron1947 Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 (editat) Lasati semireglabilul, acela regleaza amplificarea tensiunii termocuplei, vedeti de ce pe cursorul potentiometrului nu variaza tensiunea in functie de pozitia acestuia intre cca. 4V si 8V. 4 LM358 2.GIF este masa. sunt un prost dar ma tratez, eu masuram pe moc, am masurat pe lm358, si pe pinul 5 variaza de la 4 la 8 v in functie de cursorul potentiometrului Deci, daca pe pinul 6 al LM-ului nu am nici un pic de tensiune sa integeg ca e ars? Pe pinul 6 am 2,5 mV Editat Mai 8, 2014 de dzyk2000 Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 (editat) , daca pe pinul 6 al LM-ului nu am nici un pic de tensiune sa integeg ca e ars? Nu neaparat, daca este basculat in starea jos(tensiunea pe pinul 6 mai mare fata de cea de pe pinul 5), trebuie sa fie o tensiune mica, intre 5 si 20mV conform fisei de catalog, dar pe pinul 6 ce tensiune aveti? Editat Mai 8, 2014 de miron1947 Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 la mine pare a merge... dar n-ar trebui ca atunci când se stinge ledul, triacul să fie blocat, şi să se mai răcească, tensiunea de la termocuplă să mai scadă o ţâră, până la prag, apoi să comande iar triacul şi să se mai încălzească niţel... etc?am impresia că e blocat pe on... că îmi pare că de setat setez eu temperatura, şi după aia tensiunea de la termocuplă rămâne ţeapănă, doar dacă modific din potenţiometru se mai modifică, apoi stă la noua valoare, şi tot aşa... fără să se mai aprindă nimic! plus că pe emitorul tranzistorului am constant 11 volţi şi-un sughiţ, şi 0 când e aprins ledul... e normal?mie îmi pare a fi corect invers... Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 plus că pe emitorul tranzistorului am constant 11 volţi şi-un sughiţ, şi 0 când e aprins ledul... e normal?mie îmi pare a fi corect invers... Vezi ca in poza cu asezarea componentelor este indicata pozitia pentru bd, ai grija cum pui bc-ul. pentru triac ai la pagina 56 din pdf-ul din link schema cum il poti verifica. http://blog.digitalcomplet.ro/wp-content/uploads/Cap.5.pdf Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 (editat) n-ar trebui ca atunci când se stinge ledul, triacul să fie blocat, Ba da. plus că pe emitorul tranzistorului am constant 11 volţi şi-un sughiţ, şi 0 când e aprins ledul... e normal? Cum sa aveti 11V in emiter cand acesta este conectat la masa? Editat Mai 8, 2014 de miron1947 Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 ... pardon, colector şi e vorba de 2n2222-ul ăla prea slab pentru acometru... am BC337, să pun unul d-ăla? chit că ăla în afara curentului de colector mai mare n-are nici o treabă... fumez o ţigară şi mă ocup de pdf-ul ăla... Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 am BC337, să pun unul d-ăla 20-30mA cat consuma cele doua led-uri(martorul si cel din optotriac) poate oricare BC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum