Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

Procedura standard: cu alt fludor peste cel existent.Dan este profesionist si probabil in munca lui are nevoie de letcon cu putere mai mare. In regim de amator -cazul meu- 48 de W sunt suficienti, daca nu ...apelam la ciocanul de cositorit pe baza de carbuni. :da

Link spre comentariu

eu am facut un letcon dintr-o bara de cupru lunga de 30cm idoita in 2 si prinsa pe o lampa de lipit tevi de cupru cu flacara mica incalzesc bara de cupru si cositoresc :Radiatoare de Tractoareperi de electromotoare burlane :rade: cazanele de palinca pe unde nu ajunge focul :ras: sau ce trebuie cositorit

Link spre comentariu

Depinde la care statii te referi. :101 Sunt mai multe modele discutate pe forum. Ale mele nu mi-au creeat neplaceri pana acum. ("Gordak analog" - home made si "Statie digitala cu Atmega 8 si afisaj Led" - home made.)

Link spre comentariu

Frumoasa lucrare, chiar de invidiat. Mie cel mai mult imi place cum iti ureaza ,,SPOR LA LUCRU,, sau iti zice ca e in ,,PAUZA,,. Ca și o mica observatie ca totul sa fie STAS ar trebui sa treci sub LED-uri ce semnalizeaza acestea, in rest aproape ok. Eu as mai fi facut un chenar la FRONT PANEL ca sa ,,dea si mai bine,, la ochiul privitorului! Nu era rau daca pastrai cooler-ul carcasei de SURSA PC sa lucreze cand e nevoie sau nu sunt disipari asa mari ca sa necesite...?!Bafta!!! :aplauze :aplauze :aplauze

Link spre comentariu

Pentru Solomon sl 10 cel cu varf scurt, exista si la adelectrocom din Bucuresti si iti trimit si prin posta sper ca nu va fi considerata reclama. La cate statii s-au realizat se poate sa aiba nevoie de aceste informatii si alti useri, altfel trimiteam pe pm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări