adicontakt Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 exact asa fac si eu mai ales cand am scos piese cu treceri metalizate. adaug fludor dupa care incalzesc tot ansamblul Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Procedura standard: cu alt fludor peste cel existent.Dan este profesionist si probabil in munca lui are nevoie de letcon cu putere mai mare. In regim de amator -cazul meu- 48 de W sunt suficienti, daca nu ...apelam la ciocanul de cositorit pe baza de carbuni. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 cositoresti burlane? Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Sau cazane de tuica... icon_jook Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 eu am facut un letcon dintr-o bara de cupru lunga de 30cm idoita in 2 si prinsa pe o lampa de lipit tevi de cupru cu flacara mica incalzesc bara de cupru si cositoresc :Radiatoare de Tractoareperi de electromotoare burlane cazanele de palinca pe unde nu ajunge focul sau ce trebuie cositorit Link spre comentariu
spark Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Fratilor ce se mai aude despre statiile de lipit -trebuie sa recunoastem ca este un "device" important de pe masa noastra iar citeodata iti face figuri cind ti-e lumea mai draga Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Depinde la care statii te referi. Sunt mai multe modele discutate pe forum. Ale mele nu mi-au creeat neplaceri pana acum. ("Gordak analog" - home made si "Statie digitala cu Atmega 8 si afisaj Led" - home made.) Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Si a mea Weller WMD3 din cauza fluctuatiilor de curent ma trzesc cu partea de letcon pe off.Atunci trebuie sa o dai iarasi pe on(se programeaza din cheie) Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 A iesit frumos statia, felicitari. :aplauzeSpor la lipit cu ea. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 ce e cu boala asta pe toate statiile sa apara scris Spor la lucru? Link spre comentariu
marik2500 Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Frumoasa lucrare, chiar de invidiat. Mie cel mai mult imi place cum iti ureaza ,,SPOR LA LUCRU,, sau iti zice ca e in ,,PAUZA,,. Ca și o mica observatie ca totul sa fie STAS ar trebui sa treci sub LED-uri ce semnalizeaza acestea, in rest aproape ok. Eu as mai fi facut un chenar la FRONT PANEL ca sa ,,dea si mai bine,, la ochiul privitorului! Nu era rau daca pastrai cooler-ul carcasei de SURSA PC sa lucreze cand e nevoie sau nu sunt disipari asa mari ca sa necesite...?!Bafta!!! Link spre comentariu
terente Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 De unde pot cumpara niste varfuri pentru solomon sl 10 ?Stima. Link spre comentariu
manolo Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 In Suceava unde este Maica Domnului ? pe stinga sau pe dreapta? Link spre comentariu
pannovy Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Pentru Solomon sl 10 cel cu varf scurt, exista si la adelectrocom din Bucuresti si iti trimit si prin posta sper ca nu va fi considerata reclama. La cate statii s-au realizat se poate sa aiba nevoie de aceste informatii si alti useri, altfel trimiteam pe pm. Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Calitate si certitudinea functionarii se gaseste la T. E. M.. Am luat odata un varf de la miva.....rom si este inferior fata de cel de la T. E. M.. Nu este reclama. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum