Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

am cautat pe aici si se pare ca a mai construit cineva aceasta stati de lipit dar nu gasesc mai multe detali poate ma puteti ajuta : cablaj ,se poate inlocui maxu cu un lm 358? ,ce versiune de soft a folosit? ,cum se pomporta in timp?, daca sa modificat ceva fata de schema originala ?

"maxu" acela este un convertor de semnal analog in digital, pe cind LM358 este un operational foarte cunoscut.Mai bine construieste ce s-a mai construit aici pe Forumul nostru.
Link spre comentariu

Zilele astea au adus la lidl o statie de lipit nu tocmai scumpa si excelent de buna. Eu am testat-o merge struna!

o singura intrebare , e cu letcon la 24 de v sau e cu letcon la 230 si cu un banal variator?
Din ce am citit pe un forum englez e cu un banal variator. Sincer nu cred ca ar fi fost rentabil sa faca cu letcon de 24 deoarece numai transformatorul ar fi 30-40 lei, plus circuitul, letconul, carcasa, iese mai mult de 59lei, plus ca trebuie sa le iasa si lor.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări