Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

am cautat pe aici si se pare ca a mai construit cineva aceasta stati de lipit dar nu gasesc mai multe detali poate ma puteti ajuta : cablaj ,se poate inlocui maxu cu un lm 358? ,ce versiune de soft a folosit? ,cum se pomporta in timp?, daca sa modificat ceva fata de schema originala ?

"maxu" acela este un convertor de semnal analog in digital, pe cind LM358 este un operational foarte cunoscut.Mai bine construieste ce s-a mai construit aici pe Forumul nostru.
Link spre comentariu

ok mersi care este temperatura maxima la care ajung statia cu lcd 2x16? fata de cea cu lcd 3310 care nu sare de 371 de grade , se poate modifica cea cu 3310 sa ajunga pe la 450 de grade?

Link spre comentariu

ok mersi care este temperatura maxima la care ajung statia cu lcd 2x16? fata de cea cu lcd 3310 care nu sare de 371 de grade , se poate modifica cea cu 3310 sa ajunga pe la 450 de grade?

La ce te ajuta daca temperatura ajunge la 450°C?
Link spre comentariu

Zilele astea au adus la lidl o statie de lipit nu tocmai scumpa si excelent de buna. Eu am testat-o merge struna!

o singura intrebare , e cu letcon la 24 de v sau e cu letcon la 230 si cu un banal variator?
Link spre comentariu

Zilele astea au adus la lidl o statie de lipit nu tocmai scumpa si excelent de buna. Eu am testat-o merge struna!

o singura intrebare , e cu letcon la 24 de v sau e cu letcon la 230 si cu un banal variator?
Din ce am citit pe un forum englez e cu un banal variator. Sincer nu cred ca ar fi fost rentabil sa faca cu letcon de 24 deoarece numai transformatorul ar fi 30-40 lei, plus circuitul, letconul, carcasa, iese mai mult de 59lei, plus ca trebuie sa le iasa si lor.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări