Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

PC1602ARU-HWB-G-Q - LCD MODULE. Acest display este compatibil cu PIC12F683?

salut,cauta un display compatibil cu HD44780. de unde cumperi sa intrebi daca este compatibil cu acesta.ti-am trimis un mp.o zi buna!
Link spre comentariu

Pot sa ii mai pun pe alimentarea de 24.5V a letconului o rezista de 1ohm/10W ca sa ii prelungesc viata rezistentei letconului ?Traful are 2 iesiri: in gol 21V si 4.5V si impreuna au 26V.Cum ar fi mai bine pentru letcon si transformator ca sa nu se incalzeasca foarte tare?Sa alimentez de la 26V si sa mai pun o rezistenta de 1ohm pe alimentarea letconului sau sa alimentez direct de la 21V ?

Link spre comentariu

votez pentru 21 de volti , nici nu se simte diferenta intre 21 si 24 de v

ee nu se simte ia fa un experiment vezi ce leton o sa reziste cel mai mult ?ca daca -i dai 24 in cateva saptamani (caz fericit) se supara si se arde rezistenta daca-i dai 21 poate ai noroc si rezista chiar ca si al meu 2 ani dar alimentat la 19 volti
Link spre comentariu

am cautat pe aici si se pare ca a mai construit cineva aceasta stati de lipit dar nu gasesc mai multe detali poate ma puteti ajuta : cablaj ,se poate inlocui maxu cu un lm 358? ,ce versiune de soft a folosit? ,cum se pomporta in timp?, daca sa modificat ceva fata de schema originala ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări