dinbooo Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 frumoasa realizare ,dar ce schema are ca nu am vazut pe nicaieri postat sau poate n-am cautat eu bine?buna ziua,aveti in atas schema si hexul.o zi frumoasa!12F675_lcd.HEX.txt Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Se poate sa pui schema in format PDF nu JPEG? Nu se intelege prea bine din poza atasata. Multumesc. Link spre comentariu
dinbooo Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 in atas schema si hex. se vede mai bine. Link spre comentariu
dinbooo Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 s-a intamplat cuiva sa cumpere 2 picuri la date diferite defecte? am achizitionat in 2 randuri de la acelasi comerciant picurile 12f675 pe care am incercat azi sa le programez cu neobositul meu programator jdm ver 5.2. am utilizat icprog ca de obicei. si ce sa vezi? verificare esuata la d00 adica in prima linie. doar prima pozitie o scria si pe aia aiurea, cu o valoare aiurea. intai am dat read sa vad oscal. era 3f1c dupa care la scriere imi spune daca vreau sa inlocuiesc oscal alta valoare cu ce i-am dat eu de mana 3f1c. mi se pare stupid ca ambele se comporta identic. a mai patit cineva asa ceva? sunt prajite?:( ca daca e asa, trebuie sa faci scrierea in fata vanzatorului Link spre comentariu
vasile eugen Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Felicitari "dinbooo" a iesit super compact ansamblul. Sunt curios sa vad fotografii cu el incasetat si cat de bine se comporta in functionarea de zi cu zi . Imi face cu ochiul si mie in scurt timp o sa fiu si eu detinatorul unei jucarii ca a ta . Ce letcon folosesri tu la ea? eu ma gandeam sa folosesc unul ca ce-l din poza atasata crezi ca merge?Salutare.Stie cineva de unde pot sa cumpar virfuri pentru acest model de letcon?Are doar un model? Link spre comentariu
marius_3004 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Felicitari "dinbooo" a iesit super compact ansamblul. Sunt curios sa vad fotografii cu el incasetat si cat de bine se comporta in functionarea de zi cu zi . Imi face cu ochiul si mie in scurt timp o sa fiu si eu detinatorul unei jucarii ca a ta . Ce letcon folosesri tu la ea? eu ma gandeam sa folosesc unul ca ce-l din poza atasata crezi ca merge?Salutare.Stie cineva de unde pot sa cumpar virfuri pentru acest model de letcon?Are doar un model?. Bara de cupru,cam 7-8 mm diametru+ strungar priceput+ceva munca =varfuri din cupru made in Romania,diferite forme.Bineinteles fara stratul de protectie,dar.........La lipit par mai ok decat alea de cumparat,o sa vad in timp cum rezista, deocamdata functioneaza Link spre comentariu
dinbooo Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 s-a intamplat cuiva sa cumpere 2 picuri la date diferite defecte? am achizitionat in 2 randuri de la acelasi comerciant picurile 12f675 pe care am incercat azi sa le programez cu neobositul meu programator jdm ver 5.2. am utilizat icprog ca de obicei. si ce sa vezi? verificare esuata la d00 adica in prima linie. doar prima pozitie o scria si pe aia aiurea, cu o valoare aiurea. intai am dat read sa vad oscal. era 3f1c dupa care la scriere imi spune daca vreau sa inlocuiesc oscal alta valoare cu ce i-am dat eu de mana 3f1c. mi se pare stupid ca ambele se comporta identic. a mai patit cineva asa ceva? sunt prajite?:( ca daca e asa, trebuie sa faci scrierea in fata vanzatorului pana la urma am reusit sa le programez scotandu-le dupa placa. erau 12f675sn.e ciudat ca nu mergeau programate pe placa, cu toate ca am gandit separarea alimentarii prin niste jumperi. ca sa evitati orice probleme mai bn programati mcu-ul inainte de lipirea in circuit. e mai sigur asa.o seara buna si spor! Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 se poate pune , daca exista cablajul cu componente normale pentru statia cu 12f675, lcd 2x16 cd4094 .multumesc Link spre comentariu
dinbooo Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 se poate pune , daca exista cablajul cu componente normale pentru statia cu 12f675, lcd 2x16 cd4094 .multumescuite aici! si eu am facut aceasta statie. mentionez ca nu am reusit sa obin cu succes 5 v cu ajutorul unui lm317 si am folosit un alimentator de telefon mobil. Link spre comentariu
mirceacra Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 se poate pune , daca exista cablajul cu componente normale pentru statia cu 12f675, lcd 2x16 cd4094 .multumescuite aici! si eu am facut aceasta statie. mentionez ca nu am reusit sa obin cu succes 5 v cu ajutorul unui lm317 si am folosit un alimentator de telefon mobil.Nu se poate dechide arhiva ! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Arhiva este in regula, am deschis-o fara probleme. Link spre comentariu
RETY Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 arhiva se deschide, filele se deschid, mai putin fisierele .brd care i mi dau eroare . ce versiune eagle a ti folosit? Multumesc. Link spre comentariu
dinbooo Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 buna ziua,versiunea de soft este 6.00(eagle).spor la construit! Link spre comentariu
mistretzul Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 A incercat cineva sa foloseasca acest pistol : http://www.tme.eu/ro/details/jbc-t210-a ... s/t210-a/# ? As fi tentat sa-l folosesc dar nu gasesc niciunde documentatie in legatura cu modul lui de functionare. Daca cineva are acasa sau la lucru asa ceva si stie ceva informatii despre el il rog sa-mi zica si mie. Link spre comentariu
pannovy Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Am realizat cele doua modele de statie dupa schema lui fratello cu afisaj lcd 5110 cat si varianta cu afisaj 2x16 si considere ca este mai precisa cea cu controlul temperaturii in regim PWM. Din punctul meu de vedere minusul la varianta lui Fratello este partea de afisare care cel putin la mine nu a rezistat decat 50 de ore de functionare. In prezent caut sa imbunatatesc partea de citire a temperaturii utilizand circuitele specializate LT 1025A si LTC 1049. Tinand cont ca cele doua integrate au un pret piperat ma intereseaza daca in pic 12f675 se pot imbina partea de comanda cu PWM de la Fratello si partea de afisare cu afisaj 2x16. Eu unul nu ma pricep sa realizez softul, insa consider ca ar iesi un proiect super, comparabil cu cele industriale la calitate in configuratia LT1025A, LTC 1049, 12f675, CD4049 si afisaj 2x16. Se incumeta cineva sa realizam acest proiect? De fapt ma intereseaza softul pt pic si eventual sa modifice partea de citirea temperaturii in functie de indicatiile celor doua integrate specializate. Eu ma ocup de realizarea practica a proiectului. Fratello ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum