Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

Cred ca dimbooo are dreptate. Azi am primit sursa de 24V si am asamblat statia, merge super ok sunt super multumit de ea mii de multumiri dimbooo :). Am pus ampermetrul si letconul trage 0,98-1,02A singurul lucru ce imi lipseste este un termometru pentru calibrarea temperaturii. Mosfetul nu se incalzeste deloc si imi place la nebunie cand e liniste cum se aude bazaitul discret de la PWM. Cand o incasetez pun si poze :).

Link spre comentariu

Cateva poze cu statia mea :d. Am folosit o cutie pentru depozitarea casetelor audio si cateva bucati de plexic ramase de la diverse standuri de prezentare. Nu este forma finala dar pentru moment ramane asa si functioneaza super bine.

post-24493-139829538335_thumb.jpg

post-24493-139829538344_thumb.jpg

post-24493-139829538355_thumb.jpg

post-24493-139829538373_thumb.jpg

post-24493-139829538391_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut.Am si eu o înrebare si nu vreau să deschid un nou subiect.Am un lecton normal și vreau să folosesc pentru ajustarea temperaturi, un montaj care se folosește la reglarea luminozități becurilor din casă.Acest reglaj se face printr-un potențiometru.Mulțumesc.

Link spre comentariu

Sincer sa fiu nu prea se merita .... oricum nu e nimic sigur si nici un control precis al temperaturii nu ai.... dar mai intai de toate trebuie sa te gandesti ce vrei de la ea sa lipesti doua fire pe luna sau chiar ai nevoie si iti trebuie ceva ok..

Link spre comentariu

Eu ziceam la modul figurat ca doar ani de zile am lucrat si eu cu un letcon normal :) ideea era sa se gandeasca daca are rost sa investeasca ceva bani in statie de lipit sau sa ramana la letcon+variator de lumina.

Link spre comentariu

Eu ziceam la modul figurat ca doar ani de zile am lucrat si eu cu un letcon normal :) ideea era sa se gandeasca daca are rost sa investeasca ceva bani in statie de lipit sau sa ramana la letcon+variator de lumina.

DECI.Eu vreau sa folosesc un letcon de 60w cu un regulator de tensiune in serie.Deci se poate folosi in regim DIY?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări