florinangeru Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Cred ca dimbooo are dreptate. Azi am primit sursa de 24V si am asamblat statia, merge super ok sunt super multumit de ea mii de multumiri dimbooo . Am pus ampermetrul si letconul trage 0,98-1,02A singurul lucru ce imi lipseste este un termometru pentru calibrarea temperaturii. Mosfetul nu se incalzeste deloc si imi place la nebunie cand e liniste cum se aude bazaitul discret de la PWM. Cand o incasetez pun si poze . Link spre comentariu
florinangeru Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Cateva poze cu statia mea . Am folosit o cutie pentru depozitarea casetelor audio si cateva bucati de plexic ramase de la diverse standuri de prezentare. Nu este forma finala dar pentru moment ramane asa si functioneaza super bine. Link spre comentariu
florinangeru Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 si continuarea , in cutie incape letconul si cele necesare pentru lipire am vrut sa fie o solutie cat mai compacta si portabila Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 frumoasa realizare ,dar ce schema are ca nu am vazut pe nicaieri postat sau poate n-am cautat eu bine? Link spre comentariu
florinangeru Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Pai vorbeste cu dinbooo ca ti-o da el . E varianta smd si placa de comanda este cat displayul de mare. Link spre comentariu
flores72 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Salut.Am si eu o înrebare si nu vreau să deschid un nou subiect.Am un lecton normal și vreau să folosesc pentru ajustarea temperaturi, un montaj care se folosește la reglarea luminozități becurilor din casă.Acest reglaj se face printr-un potențiometru.Mulțumesc. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 vezi ca ai uitat sa pui intrebarea dar banuiesc ca intrebarea este cum sa il legi http://www.instructables.com/id/Recycli ... iable-tem/ http://www.instructables.com/id/10ish-D ... ontroller/ Link spre comentariu
flores72 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 vezi ca ai uitat sa pui intrebarea dar banuiesc ca intrebarea este cum sa il legihttp://www.instructables.com/id/Recycli ... iable-tem/http://www.instructables.com/id/10ish-D ... ontroller/Scuze dacă nu m-am făcut înțeles, dar nu cum să îl leg era întrebarea ci dacă are efect și dacă merită?Multumesc de raspuns. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 pai ani in urma s-a mai discutat problema s-ar zice ca se merita , oricum nu se ridica la nivelul unui letcon cu termocupla dar totusi ai un control al temperaturii Link spre comentariu
florinangeru Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Sincer sa fiu nu prea se merita .... oricum nu e nimic sigur si nici un control precis al temperaturii nu ai.... dar mai intai de toate trebuie sa te gandesti ce vrei de la ea sa lipesti doua fire pe luna sau chiar ai nevoie si iti trebuie ceva ok.. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 cu un letcon la 220 se poate face mai mult decat sa lipesti 2 fire pe luna , eu unul am lucrat ani de zile cu letconul romanesc "comunist"cu maner de lemn Link spre comentariu
florinangeru Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Eu ziceam la modul figurat ca doar ani de zile am lucrat si eu cu un letcon normal ideea era sa se gandeasca daca are rost sa investeasca ceva bani in statie de lipit sau sa ramana la letcon+variator de lumina. Link spre comentariu
flores72 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Eu ziceam la modul figurat ca doar ani de zile am lucrat si eu cu un letcon normal ideea era sa se gandeasca daca are rost sa investeasca ceva bani in statie de lipit sau sa ramana la letcon+variator de lumina.DECI.Eu vreau sa folosesc un letcon de 60w cu un regulator de tensiune in serie.Deci se poate folosi in regim DIY? Link spre comentariu
florinangeru Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Da se poate sigur ca da si e mult mai bun de cat letconul simplu Link spre comentariu
flores72 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Da se poate sigur ca da si e mult mai bun de cat letconul simplu Asa ma gandeam si eu dar voiam sa fiu sigur.Îti multumesc pe aceasta cale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum