Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT

Ovidanie

Postări Recomandate

si avand in vedere comanda minima de 100 lei a metrafo, daca nu ai altceava de luat, mergi pe mivarom, oricum cele 2 ciocane difera total ca constructie, nici varfurile nu se potrivesc daca imi aduc bine aminte, la cel de la metrafo la demontarea varfului se observa ca varful se scoate dintr-un cilindru, la cel de la mivarom e invers, varful are gaura in el si bastonul metalic al ciocanului intra in varf.

Link spre comentariu

eu a? lua ?i un traf solomon, c? v?d c? au!!!plus câteva integrate, n'stuff, faci suma, ?i ai tot ce-?i trebuie, ba?ca originale, chit c? sunt made in china :smt005 , nu mai alergi dup? traf, ?i mai ai ?i ni?te piese utile în viitor...

Link spre comentariu

trafo am ceva pe la 20V~ , eu zic ca ajunge ,are comutator de 220-240 si pe 220 mai urca putin tens (eu il tin pe 240). nu bazaie nu se incalzeste , am tras din el 3A fara probleme ,si nu pare asa chinezesc ,scrie pe el TAMRADIO si inca niste coduri ! un lm358 am si ceva opto. mai trebuie cateva maruntisuri si letconul (statia) :smt035

Link spre comentariu

numai pentru statia de lipit nu s emerita de la metrafo, pentru ca platind 100 de lei + transportul care nu e deloc ptin la aia, te apropii de pretu unei statii simple cu acel fel de letcon, si DIY nu mai renteaza .

Link spre comentariu

Imi puteti spune daca pot folosi acest model de letcon pentru statia de lipit a lui @wolf?Letconul este luat de la miv**** si arata asa.Pe eticheta lipita pe el scrie asa:Soldering Iron24V 48WWith temperature probe

Link spre comentariu

Asa arata un letcon Solomon, foloseste altfel de virfuri. cosmin_h te rog masoara diametrul elementului de incalzire si dimensiunile virfului, letconul tau este foarte interesant, am pe stoc cam 30 virfuri asemenatoare.

Link spre comentariu
Vizitator ionut musat

E bun letconul. E lafel ca al meu.vezi ca am pus si schema si cablajul cu care merege bine.Pana am gasit schema asta am mai incercat cateva dar nu functionau prea bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări