pannovy Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Deocamdata postez cablajul la cele 3 module , unul din ele se repeta nu am mai stat sa il decupez de pe pagina. Primul din stanga si ultimul de jos dreapta le-am facut impreuna pe dublu placat iar cel care se repeta e modulul de comanda cu integratele si tranzistorul de putere. Conectorii din partea de jos fac legatura intre cablaje pt alimentare si pic - display iar in partea de sus neavand dotare pt gauri metalizate am decupat cablajul cu panza de traforaj pe 1 mm si am tras lite pt a face conexiunea intre pini care vin la display pe cele 2 parti ale cablajului. Montajul efectiv e in stadiu de prototip necesitand unele modificari de ordin functional si fiabilitate..... conectorii folositi cu pas de 2mm sunt totusi prea mici urmeaza sa ii inlocuiesc cu pini de 2,54mm si sa reproiectez in acest sens cablajul, iar la afisaj sa mai adaug niste leduri miniatura pt iluminat ecranul... eventual sa folosesc un display de 5110 scan0002.pdf Link spre comentariu
fratello Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Atasez schema de conexiuni a displayurilor de Nokia 3310/5110. Link spre comentariu
pannovy Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 cateva fotografii cu prototipul...urmeaza modificarile si bibilitul din punct de vedere al acuratetei si ergonomizarii montajului. Link spre comentariu
pannovy Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 si detaliata partea cu afisajul... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 si detaliata partea cu afisajul...Am tot urmarit schema aceasta si mi - a placut si mie.Foarte bine arata.Felicitari. Link spre comentariu
florinangeru Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Intre timp eu am facut o lista cu necesarul de componente pentru statia nostalgic, il rog pe nostalgic sa completeze el in rubrica specificatii tehnice unde este cazul watajul sau ce este necesar la fiecare componenta ca sa fie setul complet schema, descriere, lista de componente necesare..... NECESAR COMPONENTE.doc Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Salut „florinangeru” !Schema nu este foarte greu de transpus in practica, eu ti-am mai dat unele detalii care deja erau transpuse in schema.La pagina 94 mai gasesti unele detalii sau la linkul din semnatura viewtopic.php?f=14&t=104615&start=15 unde gasesti mult mai multe amanunte.Daca mai ai nelamuriri ma contactezi. Link spre comentariu
Vizitator mariusik10 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Salut! Am cateva nelamuriri in legatura cu schema atasata:1. La ce puteri sunt rezistorii?2. Pe schema este notat un "+" intre pinii 4 si 8, probabil ai IC2. Ce vine conectat acolo?3. Condensatorul C1 este de 100nF si C6 este pentru 35V? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 rezistori sunt de sfert de wat intre cei 2 pini (4-8)este alimentarea opertionalului (integratului)condesatoru C1 este intradevar 100nano c6 este 100microfarazi 35 volti Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 8-plus4-minusplusul care il vezi tu este de fapt in toata schema si reprezinta centrul piesei generat de programul cu care a fost desenat ( banuiesc ca e eagle) Link spre comentariu
Vizitator mariusik10 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Multumesc pentru raspunsuri. Imediat ce termin cu sesiunea de examene ma apuc de lucru. Am sa folosesc cablajul restilizat de dl GeoMar, cea pentru statia de lipit Wolf. Sper sa-mi iasa din prima. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Multumesc pentru raspunsuri. Imediat ce termin cu sesiunea de examene ma apuc de lucru. Am sa folosesc cablajul restilizat de dl GeoMar, cea pentru statia de lipit Wolf. Sper sa-mi iasa din prima.SUCCES LA EXAMENE! Si in electronica , este un domeniu frumos si captivant.pe mine m-a captivat pentru tot restul existentei. Link spre comentariu
Vizitator mariusik10 Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Merge sa inlocuiesc BT138 cu BT136, avand in vedere ca BT138 duce 12A, iar BT136 doar 4A? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 da , nu cred ca sunt probleme Link spre comentariu
rosmarin Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Am realizat si eu statia de lipit cu ajutorul lui Geomar SI Adicontact caropa tin sa le multumesc foarte multAcum experimentez o alta schema reusita numita NOSTALGIC urmand sa postez poze si sa prezint performantele eiAcum prezint poze cu diferite faze ale executiei: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum