feri.visky Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Recent am fost la Budapesta si nu am scapat ocazia sa particip la intalnirea si la targul organizat de colectionarii maghiari.O zi minunata de toamna tarzie a atras muti vizitatori si participanti cu sau fara aparate dar cu dorinta de a se vedea, sa schimbe o vorba si poate sa mai si cumpere cate ceva... Incredibil cum din toata Ungaria au venit sa participe la adunarea lor, stand la coada au semnat condica de prezenta dupa ce, in prealabil au platit contributia anuala (cam de 100 de lei).Foarte multe lucruri interesante... Din pacate:- nu am gasit scala promisa pentru ca pur si simplu omul nu venise...- nu am gasit un EM11, doar UM11, cam slab...- nu am gasit un instrument de antena pentru Torn...- am gasit insa un comutator pentru el...- am gasit o documentatie Philips din 1929- etc.In plus o surpriza de proportii, sper sa nu o spun prea repede, am fost contactat de cineva care stia un radioreceptor Admira fabricat la AFA Arad la cineva din Ungaria. Desigur am demarat actiunea de procurare a aparatului. Link spre comentariu
jack Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 poate ne puteti spune ceva si despre preturile la radiourile din targul de la Budapesta , spre ex. cele interbelice , cele mai noi... Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 ...un "Horthy" restaurat (echivalentul lui Hitler, DKE-38) la 26000-30000 Ft. = 85-100 Eur. Iar cele nerestaurate erau foarte ieftine 3000-12000 Ft. = 10-40 Eur.Dar erau si cu 50.000-100.000 Ft. aparate fine de tot... Philipsul (din centru) "cu cainele" (atasat) era la 60000 Ft. dar l-ai fi luat si cu 100-120 Eur, la spartul targului cand preturile scadeau drastic, poate si cu mai putin!AFA, de care am amintit l-am luat scump dar este in stare perfecta... 29000 Ft.= 95 Eur. fara transport, care va mai fi ceva... Dar este o raritate si este efectiv un aparat de patrimoniu... interbelic!!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Sunt foarte invidios.......... Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Saptamana viitoare sper sa ajunga... Dar arata fix ca acest aparat: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=180 avand in plus un ochi magic... Dar si mai important este faptul ca are un logo metalic ADMIRA original... Link spre comentariu
kripton Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Saptamana viitoare sper sa ajunga...Se poate admira "Admira" ? Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Din pacate nu, inca... a intervent ceva si voi merge saptamana asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum