efti Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 salutare , am si eu nevoie de ajutor cu un laptop ibm t23, cum pot scoate semnal video pe iesirea s-video? am incercat cu mai multe cabluri si adaptoare , dar in setari la placa video e bifat doar monitorul laptopului. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Buna seara ! Ce placa video aveti la acest laptop ibm t23 dvs? Am o intrebare in setari la placa video nu aveti doua monitoare,daca sunt doua atunci incercari sa-l selectati pe al doilea monitor si sa-i dati apply si ok. Uitati-va si pe acest manual de utilizare a laptopului dvs,dati un click aici : http://www.linuxfocus.org/~guido/gentoo ... manual.pdf . Succes !!! Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 am umblat la setari nu da semnal deloc vreau sa conectez un videoproiector care are intrare s-video cu 4 pini, laptopul are 7 pini. Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 sunt perfect compatibile intre ele cu mentiunea ca cel cu 7 pini scoate semnal separat pe luminanta si crominanta cautati pe google svideo pin out la cel cu 7 pini se leeaga impreuna cele doua iesiri y si chroma si obtineti iesire svcc(semnal video complex color) succes cu scuzele de rigoare si la cel cu 4 pini ee la fel, adica y si chroma sunt separat,,trebuie procedat ca si la cel cu 7( uniti pinii respectivi eventual conectati printr un c-eu) Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 nu reusesc apar niste dungute albe care se misca am coborat rezolutia Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 intrarea s-video de la videoproiector functioneaza am probat cu un dvd player, problema e de la laptop nu da semnal pe s-video, laptopul are s-video cu 7 pini iar videoproiectorul are cu 4. am facut setarile din placa video pentru al 2-lea monitor am scazut rezolutia degeaba , nu vrea sa afiseze nimic Link spre comentariu
alexutu Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 pe 7 pini iti da un semnal digital composit iar pe cel cu 4 pini analog s-video( din cunostintele mele) . e normal sa nu mearga. Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 pe 7 pini iti da un semnal digital composit iar pe cel cu 4 pini analog s-video( din cunostintele mele) . e normal sa nu mearga.laptropul meu are iesire cu 7 pini si merge foarte bine pe intrarea rca a tv-ului ,cautati cum v-am mai spus pin out pe google,iesirea pe 7 pini fiind tot analogica, Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 uitati schema s video Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/254/unlediow.png/ asta imi apara cu cablul conectat Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 am resolvat cu cabul s-video , problema este de la laptop nu reusesc sa activez iesirea s-video Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum