Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

iesire s-video laptop ibm t23

efti

Postări Recomandate

salutare , am si eu nevoie de ajutor cu un laptop ibm t23, cum pot scoate semnal video pe iesirea s-video? am incercat cu mai multe cabluri si adaptoare , dar in setari la placa video e bifat doar monitorul laptopului.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• efti

6

• cristi71

3

• alexutu

1

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna seara ! Ce placa video aveti la acest laptop ibm t23 dvs?

Am o intrebare in setari la placa video nu aveti doua monitoare,daca sunt doua atunci incercari sa-l selectati pe al doilea monitor si sa-i dati apply si ok.

Uitati-va si pe acest manual de utilizare a laptopului dvs,dati un click aici : http://www.linuxfocus.org/~guido/gentoo ... manual.pdf .

Succes !!!

Link spre comentariu

sunt perfect compatibile intre ele cu mentiunea ca cel cu 7 pini scoate semnal separat pe luminanta si crominanta cautati pe google svideo pin out la cel cu 7 pini se leeaga impreuna cele doua iesiri y si chroma si obtineti iesire svcc(semnal video complex color) succes cu scuzele de rigoare si la cel cu 4 pini ee la fel, adica y si chroma sunt separat,,trebuie procedat ca si la cel cu 7( uniti pinii respectivi eventual conectati printr un c-eu)

Link spre comentariu

intrarea s-video de la videoproiector functioneaza am probat cu un dvd player, problema e de la laptop nu da semnal pe s-video, laptopul are s-video cu 7 pini iar videoproiectorul are cu 4. am facut setarile din placa video pentru al 2-lea monitor am scazut rezolutia degeaba , nu vrea sa afiseze nimic

Link spre comentariu

pe 7 pini iti da un semnal digital composit iar pe cel cu 4 pini analog s-video( din cunostintele mele) . e normal sa nu mearga.

laptropul meu are iesire cu 7 pini si merge foarte bine pe intrarea rca a tv-ului ,cautati cum v-am mai spus pin out pe google,iesirea pe 7 pini fiind tot analogica,
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări