Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor isobaric

Silviu26

Postări Recomandate

Salut!Aveam prin casa 2 difuri de la kon ( 200 LPB ) nefolosite, si cum sistemul meu nu are prea mult bas, m-am gandit sa fac un subwoofer cu ele.Ca sa cobor cat de cat in frecventa am ales isobaric.Am proiectat cu parametrii difurilor in bb o incinta la care am ales ( cred ) cel mai bun raport dimensiune / performante. 40 de litri, f3=39hz, Fb = 45 hz, max SPL@60W = cca.110 dBAcum vine intrebarea: cum pun difuzoarele?cum le montez mai exact??ca vad ca sunt 2 puse unul peste altul....fata in fata, cu magnetii alipiti? cat de mare trebuie sa fie sub-incinta pt ei?sau cum se face??orice schita/desen/poza/explicatie !! ajuta !mersi mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Silviu26

3

• Mircea Bartic

2

• radue

1

• caudiodesign

1

Top autori în acest subiect

eu l-am ales pe ultimul cand am proiectat incinta, dar acum vad ca rezultatele sunt identice cu primul....intrebarea e : cat de mare trebuie sa fie subincinta in care stau difuzoarele, nu cea principala, ci cea incercuita din desen

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări