Vizitator smilex Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Pun la ce m-am gandit ca principiu. Putem continua, sau in alta directie. Link spre comentariu
mecomanv Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 Comanteii... sa faca cei mai cu xperienta. Eu o pun pe cablajul de tst,dupa ce o reintregiti. Am vazut ca un PWM ataca doua tranzistoare ,care comanda optoculoarele ,care,la randul or comanda MOS-fetii..Eu nu pot spune decat ca schema arata ; frumos,sau interesant As face aici o paranteza ,paralel cu subiectul.Care este avantajul /dezavantajul in comada finalilor cu optocuplor ,si cu transformator ?Ast apt uz didactic Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 HCNW3120 ofera +/-2A si viteza bunicica (mai bun ar fi FOD3180 -numai la farnell), egalarea presupune niste driveri destul de seriosi in fata unui traf. Nu necesita bobinare sau calcule aferente. Dezavantajul este ca necesita alimentare, in cazul de fata un DC/DC converter (15-25lei), dar se poate si cu un mic flyback (nu cred ca merita, convertorul e cam cat un condensator). E varianta mai scumpa dar mai putina bataie de cap.Eu zic sa mai asteptam, poate apar si alte idei. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Cele doua tranzistoare au rolul de a sunta LED-urile, descarcand capacitatile parazite (mareste viteza de comutatie). M-am gandit la o alta varianta, mai simpla, la fel de valabila in privinta capacitatilor, dar cu un consum mai mare cu 15-20mA. Zic ca merita pentru simplificarea obtinuta.1N4148+22u are rolul de a aplica prin 100 ohmi o tensiune inversa pe LED la momentul off.De asemenea, poate la traful de curent este mai comod a se folosi o punte decat mediana. (?) Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Cam la ce m-am gandit:Aproape toate valorile sunt critice (daca n-am gresit la calcule). Toate condensatoarele in contact cu terminalele 1, 2, 3, 5, 15, 16 trebuie sa fie de calitate, cu deriva termica mica (folie plastic, mica, etc). Condul ce decupleaza referinta (13+14) cu tantal (tip picatura) sau banal suplimentat cu 100n. Traful trebuie dimensionat pt. 4A in primar si 100A in secundar (pt. 200A iesire). In secundar merge platbanda cupru. N-am mai pus obtinerea tensiunilor, poate fi oricum, dar izolate (cele de 15). Condul filtraj de 0,1F din cat mai multe conduri. Link spre comentariu
mecomanv Postat Martie 30, 2012 Autor Partajează Postat Martie 30, 2012 Multe,multe multumiri . Astept comentarii la proiect ,ca trebuie sa treaca prin parlament .... ,daca nu ...se merge pe masura raspunerii.Nu vreau sa flatez pe cineva dar smilex este un gentileman.Si chiar daca proiectul ar fi un esec ,bunavoianta de a ajuta este mai presus ...Spun aceasta in contextul "civilizatiei" din secolul XXI . Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Mai vorbim dupa utilizarea stingatoarelor din dotare.Sectiunea de 1,5cmp a trafului este minima (cam la extrem), se poate mai mare, zic eu ca nu peste 2,5cmp, marirea sectiunii nu are ca efect decat scaderea benefica a inductiei. As opta pentru 1,8-2cmp. Trebuie cautata si o forma a carcasei care sa permita iesirea platbenzii. Platbanda poate iesi cu o indoitura la 90 de grade, lasata mai lunga si inghesuita intr-un papuc (inel terminal) corespunzator. Primarul trebuie separat in doua parti, una inainte si una dupa bobinarea secundarului, pentru un cuplaj mai strans. Inductanta de 1u este de asemenea minima, se poate 1-2u. Am intalnit prin surse PC niste toruri mai mari (alb+galben), nu mai stiu dimensiunile, dar peste clasicele de 27mm exterior. Cred ca 2-3 toruri mari (lipite?) cu 1,5-2,5 spire ar punea crea inductanta de 1u, daca ar permite unui cablu gros (200A) doua treceri prin ele. Despre diode n-am pomenit, dar min.150A fiecare, schottky, se poate mai multe in paralel. Acolo vor fi pierderile maxime, a se cauta ceva cu cadere de tensiune cat mai mica in conductie.Orice idee sau observatie e binevenita (de obicei imi scapa cate ceva).Din calcule, reglabil intre 1 si 2,5V din potentiometru (parca astea erau tensiunile dorite). Curentul limitat din semireglabil. Traful de curent are 1 spira in primarul traf forta si 100 spire spre puntea cu BAT. Se poate confectiona pe un tor de ferita din becuri economice (izolat in prealabil cu banda PVC, e dur si afecteaza emailul) sau se poate cumpara (farnell).M-am uitat pe la ETD-uri si ar merge ETD49. Nu stiu cu carcasa, cred ca se poate decupa din ea pt. platbanda. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Tot uitandu-ma la schema postata,remarcabila prin simplitate,simplitate oferita de folosirea optocuploarelor,ma intreb daca cu ceva modificari n-ar merge folosita la un invertor de sudura.Ce nu stiu eu,optocuploarele respective ar fi capabile sa comande mai multe feturi in paralel,sau IGBT-uri,capabile sa asigure la iesirea trafului o tensiune si un curent necesare sudarii,sau schema nu s-ar preta la asa ceva?Ma gandesc ca protectia de curent ar merge folosita pentru reglarea curentului de iesire... Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Acum,ma gandesc ca innvertoarele nu au atatea piese in ele doar sa ocupe locul inutil...Ce-i drept,si invertorul rusului e compact si merge bine! Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Aici exista cate ceva in particular: solutia e conceputa pentru tensiunea foarte mica a iesirii. Obliga la masa comuna a 494 cu iesirea. Dar varianta nu este obligatorie si in alte cazuri cu tensiuni mai mari. Mie totusi, nu-mi plac optocuploarele pentru ca castigul lor depinde de proprietatile fototranzistorului, foarte variabile mai ales cu temperatura, iar corectia RC aleasa (pe care o prefer) impune existenta castigului in anumite limite, bine determinate. Alminteri, graficul atenuare-frecventa global se deplaseaza fara a putea fi controlat, cu intersectii neprevazute. Se pot folosi si alte genuri de corectii, mai simple, sau deloc cum am vazut in multe cazuri (inclusiv aici, pe forum).3120 livreaza +/-2A, nu ajunge pentru capacitati mari, peste 6n. Dar se poate cu alte opto mai ieftine si driveri tip TC. E mai usoara izolarea galvanica cu opto, dar si un pic mai scumpa. Link spre comentariu
Vizitator saa1293 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Buna ,si bun gasit tuturor. As dori sa construiesc un rederesor cu tensiune reglabila intre 1 si 2 V care sa debiteze 4-500 de A. Problema este : cum fac sa ramana tensinea selectata stabila(cat mai stabila ),chiar daca,... curentul de sarcina,sau tensinea retelei,variaza intre anumite limite. Pt. ca am la indemana ,as dori sa folosesc un transformator clasic ,cu reglare in primar cu modul tiristor ....dar nu -mi dau sema cum ar trebui facuta stabiliazarea tensiuni de iesire ,atunci cand curentul pe sarcina variaza ,sau tensiune de retea o ia razna... As dori pareri ,sfaturi ... Link spre comentariu
Vizitator saa1293 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Buna ,si bun gasit tuturor. As dori sa construiesc un rederesor cu tensiune reglabila intre 1 si 2 V care sa debiteze 4-500 de A. Problema este : cum fac sa ramana tensinea selectata stabila(cat mai stabila ),chiar daca,... curentul de sarcina,sau tensinea retelei,variaza intre anumite limite. Pt. ca am la indemana ,as dori sa folosesc un transformator clasic ,cu reglare in primar cu modul tiristor ....dar nu -mi dau sema cum ar trebui facuta stabiliazarea tensiuni de iesire ,atunci cand curentul pe sarcina variaza ,sau tensiune de retea o ia razna... As dori pareri ,sfaturi ... Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 ^ Asa este, ai perfecta dreptate. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Oh,m-ati pierdut @saa1293 -1) nu cita inutil un mesaj2) nu posta consecutiv. Daca vrei sa adaugi ceva,apasa butonul 'editeaza'3) acu pe bune,care e mesajul tau? Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Da-da, si eu vreau sa stiu. Daca tot ti-am dat dreptate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum