dan cod Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Si ca sa va lamuriti despre sigurante v-am atasat o poza.Este cea mai originala siguranta vazuta vreodata. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Am mai găsit şuruburi, nituri, gheme de sîrmă, chiar şi fludor lipit peste siguranţa arsă... etc. Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 strombi, vezi ca iti lipseste un © Wikipedia.Nu ma intereseaza pe mine de Wikipedia sa ma dea injudecata pt plagiat Link spre comentariu
petreelectronic Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 La mine "pescarusii de aratura" (cea mai tare pe care am auzit-o in ultimul timp ), cand nu se mai aprinde nimic la tv prima data ii taie stecherul. Eu cand dezmembrez ceva prima data recuperez cordonul cu stecher pentru ca-mi sunt de un real folos. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Si ca sa va lamuriti despre sigurante v-am atasat o poza.Este cea mai originala siguranta vazuta vreodata.Intra-devar aceea ''siguranta'' calibrata ,dupa cum se vede pe sasiu linga ea,sigur va rezista la.......6,5 amperi consum in sursa....sau unde o fi pusa Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 sigur va rezista la.......6,5 amperi consum in sursa....sau unde o fi pusa Eu cred ca la mult mai mult, daca o "siguranta" cu un fir de lita, se arde la cca.8A. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 sigur va rezista la.......6,5 amperi consum in sursa....sau unde o fi pusa Eu cred ca la mult mai mult, daca o "siguranta" cu un fir de lita, se arde la cca.8A. Nu ati prins ideea?!?!...Vorbeam la .......''figurat'' nu am intrat in detalii ''tehnice''!! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Asta cu liţa e din ochi, sau după ureche, totul depinde de calitatea şi grosimea sîrmei. Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Da, am si scris, cca. 8A. Link spre comentariu
milo01miau Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Si ca sa va lamuriti despre sigurante v-am atasat o poza.Este cea mai originala siguranta vazuta vreodata.Acum cu SIGURANTA nu se mai arde siguranta!!!!! :ras:L.E. :Vorba aceea: Casa arde.....dar cuiul ramane!!! Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Siguranta are un rol ... inestimabil ! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 strombi, vezi ca iti lipseste un © Wikipedia.Nu ma intereseaza pe mine de Wikipedia sa ma dea injudecata pt plagiatOFF TOPIC : Nu este vorba de dat in judecata, ci de obraz. Copyright-ul mai presus de lege este un lucru de bun-simt. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Apropo. De exemplu la sasiile 11AK30, eu unul, foarte rar am gasit siguranta arsa. Cand intra mosfetul in scurt se ard destul de des pacatoasele rezistente si anume aia de balast si cea care inchide mosfetul la masa ( parca 0,33 ohmi - vine langa radiatorul mosfetului si siguranta scapa nevatamata. Mosfetul sarma. ). Rar cand crapa siguranta. Specific: siguranta calibrata de fabrica. Apropo, treaba cu " o fi vreo siguranta " sau " o fi vreun fir deslipit ", astea-s nimicuri. Sa va spun una dura: a venit la mine la atelier o clienta " mai avansata " cu un TV si mi-a spus " domnule, cred ca are vreun circuit ars ". Eu ca s-o derut, ii raspund " stimata doamna, acum eu nu stiu la ce fel de circuit va referiti, ca pot fi circuite integrate, si circuite imprimate ( cablaje ). A amutit in secunda doi de parca i-a lipit cineva limba. Cam asta e cu clientii nostri. frumos domnul ROBERT o doamna mai avansata cred ca la virsta vati referit nu stiu la cine a mai avut deaface cu vrun pescarus de aratura [tigan] ca sa se stie la ce fac referire la mine la atelier vi foarte multi pescarusi........ cu fel si fel de tv aduse de prin tarile calde si atentie nici unul nu mia zis de alt defect de cit ca are vro BUTELIE ARSA se refera la condesatori Pentru domnul Raileanu Florin: La ce m-am referit cand am spus de clienta ca era mai avansata? Normal ca mai avansata in meserie. Ca de la siguranta la circuit iti trebuie multa carte.Deci, a fost mult mai avansata in meserie si vorba aia, femeie. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Mama ei de ...siguranta cu rolul ei cu tot,vad ca numai ''batranii'' forumului raspund la intrebarea mea ''academica'' si plina de .....mister;niciun ''incepator'' pe forum,ma refer ,nu vrea sa zica nimic :nas:P.S.- Cred ca era prea ...banala intrebarea,sau....?!?!?! Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Ei , pifanii au treburi serioase , jungle,dumpuri ... ,nu se impiedica de o amarata de siguranta cand au lita la indemana , sau ... cuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum