Vizitator bazil1988 Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 -am primit un difuzor iar capacul bobinei mobile este putin bagat inauntru , daca puteti sa imi spuneti o metoda sa il faca sa isi revina, imi zicea cineva ca este ceva unealta , dar sincer nu stiu daca exista sau cum se cheama sectiune difuzor.pdf Link spre comentariu
mikella Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Daca are gaura de ventilatie incearca sa o impingi pe acolo usurel.Daca nu incearca sa o dezlipesti, o indrepti si o pui la loc. Link spre comentariu
Foryn Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 incearca cu aspiratoru, multi fac chestia asta Link spre comentariu
stefanstudio Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 io le fac cu un ac infipt in el si trag usor sa nu las urme merge deiecare data dar daca difu are in spate gaura de ventilatie incearca sa bagi pe acolo ceva si sa impingi Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Păcat că nimeni nu caută pe forum înainte de a deschide un subiect nou: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=4&t=96764 Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Speranţa moare ultima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum