Vizitator malinduta Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Are cineva idee de unde as putea face rost de un cablu ca cel din imagine? Vine de la o imprimanta HP Deskjet F380. S-a intrerupt cand am desfacut imprimanta. Are 6 pini si lungimea lui e de 25-30cm. Asa arata imprimanta: Cablul: Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Sigur nu merge refacut ?Cate trasee sunt intrerupte? Link spre comentariu
Vizitator malinduta Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Nu stiu daca merge refacut...Initial era exfoliat un pin din capatul cablului. Am incercat sa-l lipesc (cu pistolu` de lipit) si s-a topit panglica. Am taiat ~1cm din el, am razuit restul panglicii. Acum face contact doar in anumite pozitii. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Aplica un scotch de intarire pe ..."verso" pentru a stabilii contactul ferm in cupla. Link spre comentariu
Vizitator malinduta Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Am incercat sa-i bag in spate (in timp ce era bagat in mufa) un plastic din-ala albastru care se vede in poza.Nu mai face contact deloc. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Misca'l pana se "pupa" contactele. Link spre comentariu
Vizitator malinduta Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Am incercat... nu vor sa se "pupe" :(Am arcuit si contactele din interiorul mufei... dar degeaba. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Eiiiiiiiiiiiii , atunci incearca un cablu molex de la mag. online. http://www.adelaida.ro/product_info.php ... s_id=18033 Link spre comentariu
Vizitator malinduta Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Merci de link! :)Unde as putea gasi unul mai lung?Vad ca ala are numai 152 mm, iar mie-mi trebuie macar 250-270 mm.Faptul ca are 8 pini n-are nimic? Pot sa tai 2 si sa ramana 6?Merci! Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 tot pe magazine online . Nu mai dau nume ca se considera ... reclama. Link spre comentariu
Vizitator malinduta Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Pff... eu am cautat o gramada prin magazinele online si n-am gasit nimic.Poate ca n-am cautat ce trebuie...Zi-mi macar ce sa caut, sau poate ma ajuti prim MP.Merci! Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Pai nu'ti spusei , cablu molex 6 x 250 mm.Banda FFC ... Link spre comentariu
Vizitator malinduta Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Nu gasesc... cablu molex 6 x 250mm Link spre comentariu
Vizitator malinduta Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Alte idei de site-uri?Poate are cineva pe acasa cablul pe care-l caut... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum