Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor , Eroare pe Google.

spinach

Postări Recomandate

Nu este nici un secret . Cel care mi-a sugerat , fara sa stie prea bine de ce , sa schimb OS , probabil ca instictiv a gindit bine .Insa el nu a precizat ca ca ar fi trebuit sa caut un OS nou , cu sp3 . Ideia insa am retinut-o si m-am gindit cam asa : de ce sa visez ca este virus ? dar daca este eroare normala de OS ? am inceput ancheta si reiesea pregnant ca este problema de OS . dar de ce sa nu mai mearga ? OS al meu este licentiat , agreat de ms , si merge bine de ani buni . Am continuat ancheta si am observat ca toate erorile aveau legatura cu google sau ceva ce folosea in back google .Am emis atunci ideia : google a schimbat ceva si actualul meu os nu ii place . google este totusi un gigant serios ; problema este vazuta normala la google si este rea la mine . Ce sa fie oare ?Am mai studiat si am observat ca toate erorile erau legate de IE . Eu totdeauna , am fost adeptul neschimbarii softului , daca nu este necesar . upgradul automat il tin dezactivat ;de fapt nu upgradez cu nimic ce nu este cerut ; am incercat varianta sa tin upgradul automat deschis si in timp m-am trezit cu un os insuportabil de lent ; OS a fost cumparat cu ie6 ; intre timp , am trecut pe ie7 si am stat pe el pina acum; Am incarcat ie8 si nu a mai fost nici o problema . Modificarea de autosearce a lui google se pare ca cere un minim de ie8 pentru xp .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

7

• wally_gatter

3

• gcom61

2

• FLORIN IORDACHE

1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări