Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor , Eroare pe Google.

spinach

Postări Recomandate

Saluatm,Am o situatie , din care momentan nu stiu cum sa ies ; astfel:-deschid google-scriu o litera in casuta , nu apuc sa o scriu pe a doua ca imi apare eroare de la os [este xp] si ma da afara cu internet exploret ; cere ca eroarea sa fie trimisa la ms...-nu este constant ; literele care nu ii plac se schimba aleatoriu-am devirusat , scanat si nimic-am reinstalat si nimic-am scimbat IE si nimic Dupa parerea mea , cred ca este ceva mai nou la google care o ia razna ; ceva legat de sistemul de tastatura .Poate imi dati un sfat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

7

• wally_gatter

3

• gcom61

2

• FLORIN IORDACHE

1

Cere reinstalare de sistem pe curat.Am patit-o si eu si ramanea tot timpul un fisier aiurea intr-o alta partitie,care era activat la instalare win ,atunci cand formatam cu win.Dupa formatare totala cu PQmagic8 nu am mai avut probleme.Instalarea am facut-o cu cablul net scos,am salvat o imagine cu toate programele pe un dvd si acum totul dureaza 5-7 minute.

Link spre comentariu

precum spune si gcom61 recomand calsuros o "formatare de nivel jos" , adica un low level format al intregului disc /respectiv partitii ,pe urma o instalare pe curat / instalare drivere /instalare utilitare / creeare imagine (cu drive image , norton ghost si alte avioane de programe ) ,copierea ei sau arderea directa pe dvd , asta in cazul in care eveti un CD de Boot cuutilitare ,versiune noua in care este si optiunea de suport DVD burn si alte minuni ca RAID si altecele , ultimul pomenit nefiind relevant in cazul de fata , decat daca aveti instalat HDD cu RAID... ooof cat abataie de cap de la un gugalit :rade: :nebunrau:

Link spre comentariu

-Sa va explic ; calculatorul este dotat cu sistem "recovary point" ; am reinstalat idem ca acum 6 luni ; deci daca acum 6 luni s-a instalat ok , de ce acum a luat-o razna ?-Sa rad tot ce imi iese in cale ??? pai asa este ultima masura . pina la ea , poate mai sint si alte metode .-Cum pot sa fac "formatare de nivel jos" ??? .; Daca bag discul "original factory" , formateaza tot discul si dispar partitiile . Ce trebuie in plus si cu ce o pot face ?

Link spre comentariu

-Cunosc procedura de formatare standart din XP ; xp pe care il am a fost cumparat preinstalat si are anexat discurile de baza . Acolo , la instalare , formateaza dupa cum stie el si nu ma intreaba nimic ; adica sa bag intii alt disc apoi sa pun discul original ???? Nu exista oare o scula folosita doar la formatare/partionare ?- daca la scanare discul este intact de ce sa visez ca are ceva ascuns care dispare prin formatare ?

Link spre comentariu

''baietii destepti''au grija ca in cazul unei gripe :ras: sa lase un pachetel pe o alta partitie,care la o noua instalare de sistem(mai ales cele cu partitie instal)sa se instaleze impreuna cu SO.De cele mai multe ori chestiunea nu este detectata de antivirusi.Cel mai bine,salvezi datele importante,pe care poti sa le verifici pe cd,dvd,stick,formatezi tot Hdd-ul si o iei de la capat.Regula,cum a mentionat si colegul,este instalare SO,drivere,antivirus(cu licenta sau free)in nici un caz crackuit,Office(sau ce folosesti),toate cu cablul de la net scos.Faci o imagine,si in momentul cand bagi cablul de net prima operatiune este update la antivirus,si dupa aia,alte utilitare.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am reformatat tot discul ; apoi l-am repartitionat ;apoi am reincarcat ; dupa tot chinul asta , nu am obtinut un rezultat . tot apare eroarea se SO .Nu stiu ce sa ii mai fac . Poate imi mai dati vreo ideie.

Link spre comentariu
Vizitator basil45

Am reformatat tot discul ; apoi l-am repartitionat ;apoi am reincarcat ; dupa tot chinul asta , nu am obtinut un rezultat . tot apare eroarea se SO .Nu stiu ce sa ii mai fac . Poate imi mai dati vreo ideie.

schimba cdul bootabil...ia de la cineva altul
Link spre comentariu

Sa schimb cd ??? adica cum ? Pai actualul os , este cu licenta autorizata ms si nu am avut niciodata probleme . Eroarea afisata este din cit scrie , in zona iexplorer , respectiv semnatura digitatala vazuta aiurea .

Link spre comentariu

schimba internet explorerul atunci .. si ce add on-uri ai? s-ar putea vreun plugin sa fie incorect.. as zice sa faci un windows update , cu ocazia asta se vor actualiza si explorerul si alte bazaconii ce mai are el..

Link spre comentariu

S-a rezolvat ; nu a avut nici un virus . Reincarcarea OS , reformaterea , repartitionarea am facut-o de pomana .E, De-ar sti omul ce ar pati ... De unde si zicala: Sa avem mintea cea de pe urma .

Link spre comentariu

pai corect fata de cei care au incercat sa va ajute si fata de eventualii colegi cu aceeasi problema ar fi normal, zic eu , sa ne spuneti si noua, aici, pe forum cum a-ti rezolvat. dar daca e asa un mare secret...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări