ionutz1971 Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Salut .. va rog cine ma poate ajuta sa identific cele doua componente de mai jos .... am cautat pe net dar nu am gasit absolut nimic despre ele ...multumesc . Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Stinga - dioda, dreapta tiristor. Semnele conventionale sint trecute pe capsula... mai cautam, poate gasim si caracteristicile. Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 multumesc....greseala mea ca nu am specificat ca de fapt de caracteristici era vb... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Dupa capsula şi cablu....ceva de curent mare!! Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 nimeni nu a reusit sa gaseasca date despre ele?.... Link spre comentariu
iuli09 Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 am nevoie de ajutor cu identificarea acestei componente : http://i41.tinypic.com/aoajj8.jpg marcajul de pe ea este : 15: -05 . despre ce sa fie vorba ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Masurati-o cu ohmetrul intr-un sens si celalalt(daca mai e valida...)-daca e dioda, puneti in loc una rapida de 3A. Dupa capsula pare a fi fabricata de Toshiba. Link spre comentariu
iuli09 Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 nu stiu daca mesajul de mai sus era pentru mine dar am masurat rezistenta componentei mele si am aflat o valoare de 3.5M intr-un sens si 1.5M in celalalt sens . Presupunand ca ar fi vorba despre o dioda am verificat pe multimetru si caderea de tensiune si am gasit 0.7V . problema ar fi ca am incercat-o intr-un circuit simplu (baterie 9V, led si rezistenta) si conduce in ambele sensuri ; sa fie vorba despre o dioda zener sau este pur si simplu o componenta defecta ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum