Vizitator auslander Postat Ianuarie 23, 2006 Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 Am o problema legata de un pick-up RFT Ziphona PA2040 pe care il folosesc pe post de statie - e conectat la pc. Nu se mai aude decat intr-o singura boxa si mi s-a spus ca una din cauze ar fi ca a murit un final. Am cumparat inlocuitor [TDA2030 - am vazut pe forumul acesta ca asta ar fi], am desfacut pick-up-ul si nu gasesc finalul. :banghead: Mentionez ca la capitolul electronica sunt undeva pe la nivelul necunoscator si multumesc anticipat celor care se vor oferi sa ma lamureasca! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 23, 2006 Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 nu gasesti finalul ???cum asta ? cauta pe radiatoare sau pune o poza pe aici ca sa vedem si noisau ...... poate are alti finali si nu tda2030 - zi ce piese are pe radiatoare Link spre comentariu
Vizitator auslander Postat Ianuarie 23, 2006 Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 Multumesc pentru indiciu. Am gasit pe radiatoare. Sunt A2030, dar cred ca se pot folosi si TDA2030. Daca ma insel, va rog sa ma corectati. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 23, 2006 Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 pune linistit Tda2030 acolo ca tot aia e :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum