Vizitator shyck Postat Septembrie 24, 2004 Partajează Postat Septembrie 24, 2004 ...am si eu un sistem 4.1 de calculator facut de "renumita" firma TSUNAMI cu tda1518bq si finalii ailalti nu stiu ce sunt. Se aude varza. L-am primit de la un coleg care sia luat ceva mai bun, deoarece se arsese la un "kef" si mi la reparat cineva (a lipit un fir dezlipit). Acum 2 ani cand la luat colegul meu se auzea binisor. Acum varzaaaaaa. Intradevar sunt si boxele cam varza dar intreb el se poate repara? ceva? ca e si el varza? sau trebuie schimbate boxe ceva? HELP ME PLEASE ca vreau sa ascult muzica. PLSPe el scrie 4x3 +1x15 si atat scrie si pe difuzoare. Sarumana! :roll: Link spre comentariu
Incepator Postat Septembrie 27, 2004 Partajează Postat Septembrie 27, 2004 Ce as face eu doar ptr test sa gasesc buba:1.as inlocui difuzoarele cu altele mai mari daca se poate..repet doar ptr. test,daca suna la fel de prost....pasul 22.as baga semnal direct pe intrarea amplificatoarelor3.as pune o alta alimentare filtrata mai bineEste mult de explicat si mai trebuie si auzitOricum verifici difuzoarele,amplificatoarele separat fara corector sau filtre de subbas si nu in ultimul rand filtrarea tensiuni Link spre comentariu
Vizitator YO Postat Octombrie 8, 2004 Partajează Postat Octombrie 8, 2004 cati amperi consuma un tda1518?Pe traful de la amplif scrie 12V si 2A. Chiar ii ajung 2A?Aveti in vedere ca produsul este chinezesc iar traful e cam de marimea unui ou de gaine; putin mai mare Link spre comentariu
Vizitator shyck Postat Octombrie 20, 2004 Partajează Postat Octombrie 20, 2004 ...hai sa zic altfel...deci traful "are" (scrie pe el) 12 V si 2ATDA1518 consuma 4Afinalii nu stiu cat consumasi mai am si un coooler pus1. E posibil ca amperajul scazut sa produca distorsiuni? Da? De ce?2. E recomandabil sa schimb traful cu unul cu amperaj mai mare? Si cam de cat sa fie acesta?aaaaaaa inca una 3. De ce pe placa de sunet merge relativ bine pana la un volum de maxim 50%, iar daca incerc sa le pun pe alta sursa (cd-player, cas etc) de la 5% incolo din volum baraie de mama focului? Link spre comentariu
MadRaper Postat Octombrie 21, 2004 Partajează Postat Octombrie 21, 2004 1. cu sigurantza puterea scazuta a transformatorului iti baga distorsiuni.2. baga un traf. de vreo 50W ca sa fii sigur ca ai destula putere pt. toate amplificatoarele. (asta inseamna cam 4-5A)3. pentru ca placa de sunet nu are o iesire asa de mare ca CD-playerul. Link spre comentariu
Vizitator shyck Postat Octombrie 21, 2004 Partajează Postat Octombrie 21, 2004 cum adica o iesire " asa de mare" ca la cd-player??? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 21, 2004 Partajează Postat Octombrie 21, 2004 pai, fii atent :iesirea unei placi de sunet este situata in jurul 150-250 milivoltiiesirea unui cd-player : aprox 500milivoltiUna din cauzele posibile pentru distorsiuni poate fi sistemul de bass boost de pe Cd-player (nu cumva era activat?), sau vreun preset audio (rock , Dance , etc) Link spre comentariu
Vizitator shyck Postat Octombrie 21, 2004 Partajează Postat Octombrie 21, 2004 nu era activat deloc;pe orice face asal-am pus pana si pe un radio dela fm portabil si la fel face Link spre comentariu
Vizitator shyck Postat Octombrie 26, 2004 Partajează Postat Octombrie 26, 2004 deci de ce face? Link spre comentariu
MadRaper Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 Ma tu nu intelegi ca daca ii bagi prea mult semnal in amplificator distorsioneaza...? Link spre comentariu
Vizitator nigel78 Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 si cd-urile au iesirea cam la 150-200 milivolti. depinde de brand . In primul rand schimba traful , ecraneaza cu niste tabla de cupru, schimba cablaraia interna cu alta mai buna . incerci cu reglajele pe 0 ,Apoi poate si difurile au obosit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum