Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RF development using the nrf2401

Vizitator bluemore

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pisoiu

2

• bogdanm

1

Top autori în acest subiect

Vizitator mucea

tepar.a lucrat un prieten pentru el si nu potea sa se inteleaga cu el . vad ca a inceput sa ii placa in romania . unii cred ca suntem sclavi si cu 100 de coco le proiectam circuitele , le executam , testam si le mai trimitem si lor vreo cateva exemplare . care are chef sa il astepte sa ii trimita banii poate incerca . m-a tentat si pe mine , dar noroc ca l-a luat prietenul in primire .:)

Link spre comentariu

Lucrez in mod curent cu acest integrat. Dezvoltarea partii RF pentru un asemenea circuit presupune pe langa cunostinte temeinice pe tot ce inseamna circuite RF si cablaje RF, si o dotare care nu e tocmai pe toate gardurile. Iti trebuie un analizor de spectru performant, preferabil si network analyzer daca vrei sa pui la punct si antena cum trebuie. Oricum, sumele cu 2 zerouri pentru un astfel de job sunt vise pentru zgarciti.Just in case our friend does not speak romanian: I currently use this kind of interface. Developing RF part for such a device implies strong knowledge of RF circuits and RF PCB design on one hand, and on the other a hand full of tools, which are not widesperead available. You will need a good spectrum analyzer and preferably a newtork analyzer if you want to tune your antenna as well. Anyway, two zeroes ammounts for such a job is a dream of a scrooge man. I do not have time for such a job, so don't ask./pisoiu

Link spre comentariu

Sunt importate pentru ca lucrez cu cantitati mari, si e mai rentabil, in Ro poti incerca la Datronic ( inicolae(at)electronic.ro ). Oricum, sa fii atent cu ele, daca nu esti maiestru la lipit de capsule QFN, o sa ai mari belele, sunt foarte sensibile la temperaturi excesive. Am prajit vreo 10 pana m-a invatat cu ele. Cea mai buna metoda e sa lucrezi cu cuptor IR de prototipizare, nu cu statie cu aer cald. Partea proasta e ca nu se distrug definitiv daca le supraincalzesti, ci numai isi ies din parametrii RF, o sa constati ca nu mai ai nivele de emisie ok, sau ca nu iti mai demoduleaza, etc./pisoiu

Link spre comentariu
Vizitator mucea

le mai poti comanda si la digikey , mouser sau chiar de prin europa . costa transporul mai mult dar daca te grabesti si ai nevoie urgenta de ele nu te mai uiti la 50 de dolarei in plus . cat despre personajul de mai sus , nu stie romana de asta si scriu in romana :) , dar din cate mi-au spus unii si-a cautat oameni sa isi faca firma in ro , si cred ca a si angajat pe cineva din tm . eu am auzit de el de la doi oameni care au lucrat cu el , unul este electronist iar celalalt programator . electronistul si-a primit banii , programatorul nu (asta chiar zicea ca daca il prinde ii da si la oase si m-a sfatuit sa il evit , s-au porcait rau de tot pe messenger :) ) . adica povestea cu programatorul a fost acum vreun an si mi-a sarit in ochi numele cand l-am vazut aici de asta va si avertizez . electronistul i-a facut o placa tot pt rf la care a muncit pe branci o luna de zile pentru doua sute de coco . tipul care i-a facut placa e chiar de la mine din firma si as putea sa il intreb mai multe . oricum asa ca sa il testam hai sa il intreb ce vrea exact si cat ofera :)Hi bluemoreLike pisoiu inform you , for this type of project you will need some expensive tools and strong knowledge in RF domain . Please let me know what you intend to do with this chip/circuit (certainly nobody will not work for detonators tools or else who you can use in a terorist mode :) ) and what price you will offer for this work . In romania you can find some engineers ( :partyman: ) who can help you to develop this product .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări