Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe de podea vechi

Vizitator botesteanu

Postări Recomandate

Vizitator botesteanu

ma poate ajuta cineva cu o sugestie de boxe vechi, nefunctionale?

as vrea sa transform doua boxe in noptiere. sunt convins ca ar arata bine, stiu ca m-ar face sa ma simt mai acasa. dar nu gasesc nicaieri asa ceva, fie sunt noi/scumpe, fie sunt prea functionale ca sa le cumpar si sa le stric. am cautat pe okazii, am cerut sugestii si la magazinul muzica. imi ramane sa ma duc degeaba in targul vitan.

ce am eu in minte arata asa:

Posted Image

iar, cu putin curaj, as putea sa folosesc si spatiul interior: http://unclutterer.com/tag/diy/

e primul meu post, sper sa nu fi creat dezordine. as aprecia orice raspuns, mai ales pe cele utile :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu Ianush

2

• BF37

1

• player4

1

• tommymd

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca nu trebuie sa fie fumctionale boxele , poti incerca sa faci 2 noptiere dupa dimensiunile acelor boxe , pe usa pictezi difuzoarele, iar gaura de BR va fi pe post de maner :limb:

Mai simplu decat sa strici o boxa functionala + ca e mai eftin. :da

Link spre comentariu
Vizitator botesteanu

nu e o gluma. chiar asta as vrea sa fac: sa transform doua boxe nefunctionale intr-un element de design. sper sa gasesc o recomandare, undeva unde as putea sa caut, pe cienva pe care as putea sa intreb.multumesc, bf37, dar as vrea sa fie ceva mai autentic.

Link spre comentariu

Boxele vechi s-ar putea sa fie lovite si o sa arate urat. Ai putea totusi sa faci niste cutii oarecare si sa-ti cumperi de la un magazin de elctronice niste conuri pentru boxe si rame si astfel o sa ai si mai mult spatiu inauntru si o sa fie mai usoare. O sa iesi mai ieftin, pentru ca boxele nefunctionale se pot restaura si astfel o sa fie vandute mai scump.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări