pgh Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Salut, as dori un sfat referitor la cum pot scoate fulia de pe un motor de genul, mentionez ca motorul nu este exact acesta, dar este apropiat ca forma. Trebuie sa i schimb rulmentul fata si nu am reusit sa scot fulia.Am incercat inclusiv cu presa de rulment. Cineva care a mai facut aceasta operatie poate imi da un sfat, motorul are scris pe el "MCA 38/64- 148/ ALA 1" . este de 1,5 A-335W cu rotor bobinat. Link spre comentariu
gymy Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Cauta un atelier de bobinaj.Astia in general au prese hidraulice si cu 5 ron ti-l scoate.Singur nu prea ai sanse sa-l scoti. Link spre comentariu
pgh Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Multam de raspuns, in mod sigur voi cauta un atelier ceva mai dotat, de genul care imi propui,pentru moment rulmentul o mai duce un pic(vajaie la viteza,gresat cu vaselina fiind, dar invartit la mana nu se simte nimic). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum