Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monacor

Foryn

Postări Recomandate

recomandarea mea mergand pe specificatiile producatorului este o cutie de 45 litrii volum total interior si un tub de 10cm pe 10 lungime sau 2 de 7cm pe 11 lungime ,plasat/-e pe panoul din spate in dreptul tweterului sau imediat sub woferul de josLe este f mare pt acest dif,ar fi indicat sa masori parametrii inaintenu mai urca screenshoturile cu simulari pe forum ca sigur nu ai licenta la programsi un lucru general valabil pt cei carora nu le ies simularile:softul nu face totul de unul singur,simularile arata 'ciudat' din cauza utilizarii gresite,nu a parametrilor.Simularile nu pot arata perfect cand parametrii nu sunt ideali(cativa dintre ei nu se incadreaza intr-o anumita plaja) ,asta nu inseamna ca difuzorul este prost sau inutilizabil intr-un anumit tip de incinta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Foryn

13

• CBI

4

• Sharky

2

• BF37

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

recomandarea mea mergand pe specificatiile producatorului este o cutie de 45 litrii volum total interior si un tub de 10cm pe 10 lungime sau 2 de 7cm pe 11 lungime ,plasat/-e pe panoul din spate in dreptul tweterului sau imediat sub woferul de josLe este f mare pt acest dif,ar fi indicat sa masori parametrii inaintenu mai urca screenshoturile cu simulari pe forum ca sigur nu ai licenta la programsi un lucru general valabil pt cei carora nu le ies simularile:softul nu face totul de unul singur,simularile arata 'ciudat' din cauza utilizarii gresite,nu a parametrilor.Simularile nu pot arata perfect cand parametrii nu sunt ideali(cativa dintre ei nu se incadreaza intr-o anumita plaja) ,asta nu inseamna ca difuzorul este prost sau inutilizabil intr-un anumit tip de incinta

Intradevar, e un difuzor dificil de simulat , asat nu inseamna ca e un difuzor prost. Cu difuzorul asta e nevoie de ceva mai multa rabdare si experienta , de aceea am recomandat cautarea altui difuzor , ca doar sant o gramada si multe sant mai usor de simulat => un raspuns mai usor predictibil.
Link spre comentariu

nu e deloc un difuzor dificil de simulateste un difuzor f ok pt pretul platit,doar ca avand 93db(daca nu chiar reali,cel putin pe hartie) si fs 56 nu va putea reda cu el liniar pana 30hz cum incercase initial si...cam atatdar cu un acord putin sub fs in camera va merge binisor si pe bas ,la fel cum si pa800k cu fs 70 se descurca destul de bineparametrii ts nu spun cum suna un difuzor,cel mult iti poti face o idee despre cum va arata caracteristica din jurul fs.Daca avea fs 30 si spl 88 ca sa arate bine in simulare,poate ca cobora putin mai bine,dar se pierdeau toate celelalte avantaje/calitati,care nu se pot 'vedea' doar din aceasta simulare simpla

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

In sfarsit azi au sosit cele 4 difuzoare, dar am o problema nu gasesc de unde sa iau horunrile wg-300, am dat comanda la mai multe site-uri si imi tot spun ca numai anu viitor prin luna martie aduc, siti voi cumva de unde sa cumpar aceste hornuri?Am pus si niste poze

post-24986-139829344525_thumb.jpg

post-24986-139829344542_thumb.jpg

post-24986-139829344564_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări