Foryn Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Salut. As fii interesat de 4 difuzoare monacor SP-8/150PRO(cate 2 pe o cutie) si daca ar putea reda un sunet hi-fi, adica un sunet mai clar, si ce inalte ar fii bune pentru aceste difuzoare si care sa reziste si la un volum mai mare, dar nu dinalea...chinezesti. Eu ascult mai mult muzica trance, aveti aici si o melodie cunoscuta..gen trance ca sa va dati seama la ce gen de muzica ma refer Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 da ar mergete poti uita si la sp-6/108prodaca le folosesti in casa oricare din ele cate 2 per incinta vor fi mai mult decat suficiente daca ai amplificator bunca tweter poti incerca tot de la monacor ,dt300+wg300(tw+horn)ceva mai performant dar si ceva mai scump:ciare PT383dar de la 6 difuri bune pana la incinte acustice e un drum lung .Totusi tinand cont ca vei asculta muzica electronica,poti sa ai un mic bulan si sa fii cat de cat multumit si asa fara o proiectare tehnica(dar sunt ceva banutzi implicati si tu decizi daca ai cunostintele necesare sau doar te risti,pt ca o revanzare implica pierderi) Link spre comentariu
Foryn Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 sunt bune astea SP-8/150PRO, ca am si momente cand imi vine sa ascult..asa mai tare putin , ii chestia ca nu vreau sa mai am probleme cu ele..mai ales la inalte, ca deja m-am saturat, la cate boxe am avut..in general la inalte aveam probleme, bine ca nici nu erau ceva de firma. Sper ca sunt mai bune astea de la monacor decat ce sunt pe piata..adica chinezarii.Cutiile am sa le fac eu..ca am mai facut cutii de boxe, dar inatai sa imi cupar difurile.In legatura cu ciare PT383 vad ca nu se gasesc la noi..si nici magazin de dincolo nu gasesc, stie cineva vrun site? cu aceste inalte? Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 bun,cutiile le faci tu,nu la asta m-am referit...ai pm cu tweterele,sa nu fac reclama,dar s-a mai scris Link spre comentariu
Foryn Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 dar un Tweeter Monacor DT-300 face fata la 2 difuzoare dinastea?, daca merg aproape de maxim cu difurile? Link spre comentariu
Foryn Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 V-as ruga si eu frumos daca vreti sa imi faceti simulare cu aceste difuzoare SP-8/150PRO( 2 difuzoare intr-o cutie ), sa fie bass-reflex si de cat trebuie portu in diametru si la lungime si unde trebuie pozitionat (ar fii fost buna o schita...a boxei cum vine construia, daca stiti si daca vreti, bineinteles), acestia sunt parametrii:Impedance (Z) 8ΩResonant frequency (fs) 56HzMax. frequency range f3-3,000HzMusic power 300WMAXPower rating (P) 150WRMSSPL (1W/1m) 93dBSuspension compl. (Cms) 0.35mm/NMoving mass (Mms) 22.8gMech. Q factor (Qms) 1.52Electr. Q factor (Qes) 0.41 Total Q factor (Qts) 0.32 Equivalent volume (Vas) 22 l DC resistance (Re) 7.2ΩForce factor (BxL) 11.96 Voice coil induct. (Le) 2.0mHVoice coil diameter Ø 50mmVoice coil former aluminiumLinear excursion (XMAX) ±6mmEff. cone area (Sd) 213cm2Magnet weight 850gWeight 1.9kgVa multumesc. Link spre comentariu
Foryn Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Am gasit pe net niste boxe facute cu aceste difuri.Date tehnice:- Impedanta: 8 Ohm- SPL (2.83v, 1m): 87 dB- Dimensiuni (IxLxA): 430 x 250 x 320 mm- Domeniu de frecventa (-8dB): 48 -> 22000 Hz- Domeniu de frecventa (-3dB): 55 -> 22000 Hz- Frecventa crossover 1800 Hz- Principiul: Bass ReflexEu m-am gandit sa dublez cutia la 2 difuri dinastea si sa arate ceva in genu cum e in poza de ma jos. Link spre comentariu
Foryn Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Am incercat sa fac eu o simulare cu aceste difuzoare si as vrea sa imi spuneti daca e bine cum am facut, sau unde am gresit si daca vreti sa imi spuneti care dintre acestea sunt mai importante, ma refer la liniile alea rosii, cum ar trebuii sa fie liniile, ca sa se auda cat de cat bine? Link spre comentariu
Foryn Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 si restu imaginilor Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 pune mai sus Fb, pe la 45-50Hz.Mai poti sa scazi si volumul pe la un 40L intern, ca sa iasa mai supla boxa. Link spre comentariu
Foryn Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Uite am facut cum ai spus tu, am acordat la 45 hz si 40 de litrii interior, acum e mai bine? Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 AM incercat sa simulez si eu mai multe variante de cutii pt acest difuzor si sincer nu gasesc nici o varianta satisfacatoare. Desi difuzorul e folosit de cei de la Monacor in mini line array , pe post de bass , simularile pe care le-am facut arata tare ciudat. Cred ca e ceva gresit in lista de parametrii TS......!?Ai putea sa alegi alt difuzor de la ei , chiar au o oferta mare de difuri pt HI-Fi Link spre comentariu
Foryn Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 mai caut parametrii in alta parte sa vad daca difera, dar cum trebuie sa fie linia aia cand faci simulari? cum trebuie sa arate? Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 DAca vrei sa dispara burta aia trebuie sa mai scazi volumul si sa renunti la joase, ceea ce nu e de dorit.Sau sa incerci alt tip de incinta.Iar despre cum o sa sune, va trebui sa incerci. Link spre comentariu
Foryn Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 am mai facut o simulare, si cred ca este mai buna, Fb este la 50 hz, sau nici asa nu e bine? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum