Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator in soclul bateriei.

GS

Postări Recomandate

Salut!Am nevoie de un sfat"de finete"...Voi cumpara un combo pentru chitara,ca acesta:http://www.esound.ro/Marshall-MS4ZW---Zakk-Wylde-Micro-Guitar-Amplifier,p-12332.htmlEste alimentat la baterii,nu stiu ce voltaj...dar daca este vorba despre o alimentare la 9V,bateriile sunt scumpe,si asta va intreb:pot folosi un alimentator de 9V,adaptat la intrarea de baterie?Multumesc anticipat pentru raspunsuri.GS.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GS

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Bineinteles! Conditia este ca alimentatorul sa poata livra curentul cerut de amplificator si tensiunea sa fie suficient de bine filtrata.Datele amplificatorului sint urmatoarele: Microamp-Stack Zakk Wylde Design 2 Watt RMS Size: 250 x 110 x 60 mm Headphone-jack battery or power adapter (no delivery content) Gain, Volume and Tonecontrol Tonecontrol with big soundrange weight: 0,50 kgUn alimentator de 9V si minim 0,5A va face fata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări