Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnat supreme 800

Foryn

Postări Recomandate

Salut, dupa cum scrie si in titlu am acasa boxele acestea magnat supreme 800.Am o problema la ele, mi s-au ars condesatorii de la inalte de pe filtru (condensatori bipolari originali 50V si 5,6 microfarazi), am pus alti condensatori nichicon de 100V si 4,7 microfarzi ca nu am avut altii, dar tot bipolari si s-au ars si aceeia pana la urma. Pot pune in locu lor altceva ca sa nu mi se mai arda?La boxele astea le iau bassu de tot din ampificator si le tin pe medii si inalte..mai mult, ca pentru bass am tuburi de bass, v-am spus asta pentru ca sa va dati seama daca exista vreo cale ca sa nu mai am probleme cu ele.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Foryn

4

• baga

1

• q_acdc

1

• dragon82

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

am facut asta demult...i-am inchis inaltele din amplificator de tot, cat a mers, bine ca am mixer legat la amplificator, dar ii inchid din inalte si din mixer..dar nici dupaia sa se auda numai medii si basi, le reglez...cam cat consider eu ca se aude bine, nu imi place sa ii dau sa imi urle in creieri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări