dan cod Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Am deschis un nou subiect.Daca cineva are asa ceva,sau a avut ocazia sa vada,sa desfaca il rog sa posteze.Va rog sa discutam serios aberatiile vor fi sterse. Multumesc. Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Poate fac o confuzie; se poate scri aici despre radiestezie?. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Deschideti un nou subiect Radiestezia .Asa e cel mai corect. Link spre comentariu
aygun Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Fara suparare , dar voi va referiti la astea ? http://www.radionica.ro/ Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Exact sunt curios daca asa ceva are efect.Eu am semne mari de intrebare de aceea am zis ca poate cineva stie mai multe.Eventual o schema ceva........ Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Exact sunt curios daca asa ceva are efect.Eu am semne mari de intrebare de aceea am zis ca poate cineva stie mai multe.Eventual o schema ceva........ Mare greseala ai facut !!!! Sa vezi acum ce-o sa urmeze !!!!! Urgieeeeeeee !!!!!!! :cry: Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Eu am zis sa raspunda cine stie.Daca va raspunde pe langa se poate scoate usor asa ca nu imi fac probleme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Eu am zis sa raspunda cine stie.Daca va raspunde pe langa se poate scoate usor asa ca nu imi fac probleme. Ok, am incredere in tine !!! icon_jook CRACIUN FERICIT !!!!! Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 (editat) Iaca, nu s-a adeverit ce au preconizat niste clarvazatori..Un vecin de-al meu a angajat o echipa de sapatori pentru o fantana. Nici la 10m nu au dat de apa! Au plecat si nici nu au cerut plata! Acum vecinul aduna apa pluviala in acel put! Spunea cineva de o schema, nu am dar prezint aparatul din Tehnium martie 2002! Iata pagina: se numeste "compensatorul Maury".Tot articolul este interesant, puteti vedea in coltul din stanga, jos o lista de autori; conspectati, motoarele va stau la dispozitie! Editat Februarie 18, 2018 de gica70 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Măcar să fi pus poza aia în poziție corectă, că așa trebuie s-o prelucrezi ca s-o îndrepți.... Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Este o informatie care sa faca curios pe cineva..Este Tehnium din martie 2002, pagina 38. Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Am avut ocazia sa cunosc pe cineva care mi-a "ghicit" afectiunile de care stiam ca sufar. Pentru asta a folosit o ansa; in acel numar al revistei scrie si despre asa ceva, folosirea ansei si a batului de alun! Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 N-am avut rebdare sa citesc mai mult decat "energie vitala" si "forta vitala universala" si m-am lamurit. Sunt termeni noi pe care autorul textului trebuia sa-i defineasca inainte de a-i folosi. "Energia", "puterea" si "forta" sunt marimi fizice din lumea materiala, bine definite si explicate, si nu au ce cauta alaturi de termenul "vitala". Asemenea texte sunt aberatii, glume, reclame idioate (Borsec - izvor de energie), sau mai degraba escrocherii. Ignoranta este un pacat ce trebuie pedepsit, iar de sarcina asta se ocupa escrocii. Cine este interesat de ceva nou si necunoscut are la dispozitie cateva mii de reviste stiitifice foarte serioase (cotate ISI). Ce nu se afla acolo, nu e stiinta. Fenomenele spirituale interesante, gen radiestezie, telepatie, etc. etc., se situeaza in afara campului stiintei si nu pot fi analizate obiectiv (reproductibil si independent de subiect). Nici nu le pot fi atribuiti termeni consacrati ai lumii materiale, trebuie definiti si explicati alti termeni noi. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Iata ultima informatie aflata dintr-un documentar, Hitler avea echipe de radiestezisti care ii dadeau informatii despre amplasamentele unor dispozitive militare ale aliatilor prin "conspectarea" hartilor cu diferite dispozitive specifice radiesteziei. Documentarul se termina spunand ca acuratetea informatiilor a fost destul de buna. De fapt si englejii au folosit vrajitorii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum